spacesyng
Üye
Arkadaşım sen şaka mısın? Galaxy S'den daha üst donanımı olan bir telefon söylesene bana? Gece gece kafayı yedin sanırım.
ABİCİM SEN BİZLE ŞAKAMI YAPIYON
ŞİMDİ SAYMAYA BAŞLASAM EN AZ 1 MİLYON ADET TELEFON SAYARIM SANA MESELA SADECE HTC MARKA Bİ KAÇ MODEL SÖLİM
EVO 4G
HTC LEO
HTC HD2
HTC HD1
HTC GALAKSY
HARMES
JADGE
LİF
LİFEN
ARTEMİS
DİAMON
BLACKSTONE HD
PROPHET
KAİSER
HİMALAYA
TOPAZ
POLARİS
RHODİUM
MEHA
DAHA SAYİMMİ İSTERMİSİN
bu arada bu videoyu izlemeniz gerekir belki arkadaş sonra fikrini değiştirir
<object type="application/x-shockwave-flash" data="
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hafız o videodaki delin tablet pc si biz burda telefondan bahsediyoruz
Samsung'a bu kadar laf etmeseydin keşke. Çünkü birazdan seni bombardımana tutabilir Samsung'cularAyrıca dünyanın en iyi 2. telefon markası olan Samsung'a da çocuk teli demene de anlam veremiyorum ve ne tuhaftır ki banada yılların markaları Nokia ve Samsung gerçek gerisi yalan gibi geliyor ...
emin ol ne 5800 dan ne de Iphone4'ten daha fazla satılmıyor Galaxy S
galaxy s nin işlemcisi evo 4g den dahamı iyi dedin sen iyicebi araştırda gel tmm mı ben biliyorum nasıl bi cihaz olduğunu biraz bahsedeyim de anlayın kamerası 10 mg ekran çözürünrlüğü çoğumuzun ekdeki televizyonundan daha iyi işlemcisine hele hiç laf bile ettirmem çünki şuanda bilgisayar başındaki arkadaşlarımıza söylüyorum neredeyse hiç birinizin işlemcisi onun karar güçlü değil bu dediklerimden sonra aklını başına topla ve mantıklı düşün
--------------- Ekleme ---------------
o videodaki bir kırılmaz dokunmatik ekran projesinin kullanıldığı bir pda nete girde bakalım hangi pda aynı zamanda bir telefon değilmiş bu arada o videodaki bir pda olduğundan dolayı bu teknolojiyi kaldırabiliyor başka sorunuz varmı
dünyanın en iyi telefon markasının samsung olduğunu saıyosan çok yanılıyosun
mesela htc markası samsungdan yüzlerce kat daha iyi ama onu bile dünyanın en iyi markası değil
bu arada samsung htc nin eski modelleriyle bile yarışamaz
Ne HTC imiş yaw. O kadar süper ki 20.000 kişide bir kullananı var. Çoğu kişide daha böyle bir markanın varlığından bi haber XD
bu durum sadece türkiye de geçerli amerika kıtasına bi bak bakalım kim birinci kim sonuncu her firmanın kendine göre stratejileri vardır buda bunun sonucudur sizi 1 sene sonra görürüz burlarda romda rom romda rom diye ağlanırsınız android 3.0 çıktığında benden söylemesiNe HTC imiş yaw. O kadar süper ki 20.000 kişide bir kullananı var. Çoğu kişide daha böyle bir markanın varlığından bi haber XD
sen sımdı bu telefonu 5800 lamı kıyaslıyosun
sen dedin ki güzel olmasa bu kadar satılmazdı satılmayı kriter alıyosan 5800 daha çok satılıyor demek ki daha güzel ben kıyaslama yapmıyorum senin dediğine göre bu çıkıyo ama samsunga sinirliyim hakkaten
kesinlikle haklısınöncelikle zorunuza giden nedir? anlamış değilim?
kesin bir apple fanatiğisiniz şüpem yok malesef, bende 3g kullandım 3gs kullandım 4 hiç bakamay gerek duymadım donanım yeterince uç değil,
şimdi gellim glaxy neden ezici geldiğine,
1. özgür yazılım linux temeline yazılması 1. sebep sürekli gelişiyor,
2. malesef apple bir ürününde video konvert etmeden asla birşey izlenmiyor ben her seferinde ugraşmak zorundamıyım?
3. 4" lik devasa ve çok keskin ışıl ışıl bir süper amoled ekran var
4. bu ekran iphone 4 de dahi yok süper amoled ekranı görmeden karar vermeyiniz,
5. işlemcisi 1.2 ghz overvlock edilerek azman bir cihaza dönüşüyor
6. 2.1 froyo güncellenmesinde flash desteğine kavuşacak apple ürünlerinde malesef flash sıkıntılı
7. attıım videoyu hiçbir konvert etmeden direk divx i dönüştürmesiz izliyrum
8. radyo var hiçbir iphone ürünüde yok radyo, ögrenciyim ve çok radyo dinliyorum 17 hattında kartal-kadıköy 1.5 saat radyo güzel birşey
9. en bomba iphonelerimiz şarjı 1 gün anca gidiyor galaxy yaldır yaldır oyun oynadığım wifi açık olduğu halde 2 gün gidiyor
10. android siste apple os dan daha hızlı
11.iphone 4 e 2 bin lira gibi bir ücret vericek kadar değilim, yarı fiyatına tüm özellikler var,
12. ön kamerası var ve tüm cihazlar ile görüşülebiliniyor ip4 hala uygulamazla gidiyor..
13. 5 mp lik muazzam foto çeken bir kamera var 720p video çekiyor ve ışıl ışıl oynatıyor s amoled de?
14. hafıza kartı takılıyor 8 gb kendisi 32 gb takınca 40 gb oluor iphone 4 32 gb 2 bin tl yuh yuh.
15. bataryası değişiyor iphone gibi şarjı her geçen gün ölünce yeni bir batarya en fazla 100 türk lirası olacaktır..
susucanmı daha anlatayımmı?
aklıma gelmişken galaxy üstün donanıma karşı 50 gram civarı daha hafif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?