AlpReis
Üye
-
Konu Sahibi
-
...ama iphona 4 yanında çok basit kalmış.. derken samsung mu basit kalmış, iphone 4 mü basitguzel telefon test ediyorum,hiz konusunda gayet guzel cok hafif,bu telefona para verenler biraz korka bililir
cok hafif sanki mutayit mazemeden calmis gibi,ekrani gercekten kaliteli,bataryasida gayet basarili olmus
kamera gunduz cekimi gayet kaliteli,burda sifir €300 civari bulmak mumkun,ama iphone 4 yaninda cok basit kalmis
buda at gözlüğü takmış bir arkadaşımızandroid iyi güzel ama htc de güzel arkadaş samsung 1 değil 10.000 ghz işlemcili telefon bile yapsa benim için çöp
Hayırlı olsun güle güle kullan, 100 euro biraz düşük gibi sankibende dun aldim galaxy s cok hizli iphone4den bile arkadasla denedik ekran hassasiyeti ayni ozellik olarakda ekrani haric ayni bu arada 100 euroya aldim tavsiye ederim
Biraz daha araştırmanı tavsiye ederim...bence çokta güzel bi mobil değil tek güzel özelliği ekranın çift hedefi desteklemesi
Biraz daha kullanda tecrübelerini aktar bizlereArkadaşlar 2 gün önce aldım samsung galaxy. bundan önce htc hd2 kullanıyordum.. dokunmatik ekran konusununda samsung ,i phone ve htc hd2 yi yakalamak üzere. özellikleri güzel ,en büyük eksik hd çeken bir telefonun flaşı olmaması.hafif ve kibar bir telefon.menü sü biraz yavaş geldi hd2 ye göre. pili konusunda bir şey söyleyemiyecem çünkü internet paketi olunca çok kurcalıyorum ama şöyle düşünün sabah 9 gibi du akşam 5 te kapandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?