Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
samsung galaxy s gt-i9000
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mehmed1978
Üye
Konu Sahibi
samsung galaxy s gt-i9000
arkadaslar bendeki 2.1 versionu 2.2 ye yükseltemiyorum zaten güncel diyor problem hakkinda bilgisi olan lütfen yardimci olsun simdiden tesekkürler.
abidinkamer
Üye
yükseltmen için kies kurulu olması lazım zaten cihazı takar takmaz sana sürüm güncellemeyle ilgili bilgi verir.
eylber
Üye
arkadaşlar yerimidir bilmem ama henüz cevabını bulamadığım bir soru var bilen cevaplarsa çok sevinirim sorum şu telefon kapalıyken çalar saat çalmıyormu acaba.Saygılar
kardes ben zaten kies ile denedim bende 2.1 var arkadas kendi galaxy sini yanimda yapti 2.2 oldu ama benimkinde zaten güncel diyor ama halen 2.1 ben hic bir sey anlamadim bu isten yardimin icin simdiden tesekkürler.
socelebi
Üye
Alternatif Manuel Yükleme Yolunu Deneyebilirsin. Çünkü;
Eğer cihaza yükleme esnasında cihaz tamamen açılmazsa, anakart yanması vb. cihaz garanti kapsamındaysa cihazı samsung tamir eder diye düşünüyorum. Çünkü anakartı, beyni yanmış bir telefonda hangi işlemler yapıldığı görülemez.
Alternatif Manuel Yükleme Yolu: http://www.maxicep.com/android-os/s...2-1-froyo-xwjs3-e-yazilim-yukleme-453212.html