samsung galaxy s gt-i9000 aldim yardim ltf

Sponsorlu Bağlantılar

denizxcannn

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy s gt-i9000 aldim yardim ltf
arkadaslar ben yeni bir samsung galaxy s aldim ve harika bir telefon hizli islemcisi var ama bir sorunum var bilgisi olan arkadas yardimci olursa sevinirim
Sorun su hani iphonede jilberk yapiyorduk ya istedigimiz uygulamayi bedava yukluyorduk galaxy s de bunu yapabilirmiyiz .Yani bedava nasil yukleriz

kerata seni

kerata seni

Üye
anladığım kadarıyla android tabanlı bir cihaz ,böyle oluncada öyle herhangi bir işleme gerek yok android için yapılmış uygulamaları bulur yüklersen çalıştırır diye düşünüyorum.

sarperkaya

sarperkaya

Üye
android market var wirelles le internet olan bir ağa bağlan market diye bir uygulama var ona gir android markette birsürü uygulama var istediğini tıkla indiriyor ve kendi yüklüyor

kadir lale

Üye
kardesim bende i9000 alacagım ama türkçe dili olup olmadıgını bilmiyorum yardımcı ol lütfen

kadir lale

Üye
yurtdısından alsanda oluyor yani demi

--------------- Ekleme ---------------

tamamen türkçe desteği var merak etme (h)
yurtdısından geldi mesela kutusundan cıkardın telefonu türkce dili secip kullanabiliyorsun yani
:nono:

ungood20

ungood20

Üye
@sarperkaya
klavyede bizim karekterlerimiz varsa tamamdır.
Konuda sorulan şey ise marketteki ücretli uygulamaları kasdediyor sanırım
Öyle daha cıkmaz diye biliyorum.Zamanı var

sarperkaya

sarperkaya

Üye
ücretli uygulamalar görünmüyor markette fakat internetten ararsanız apk uzantılı dosyalar ile yükleyebiliyorsunuz ve genelde bulunuyor zaten :) zaten çok fazla ücretsiz uygulama var bunlar bana yeterli oluyor olmadığı yerde internette arayıp buluyorum telefona atıp yüklüyorum sorunsuz çalışıyor

BoRa_Tr

BoRa_Tr

Üye
@sarperkaya galaxy s den memnun musun yani bi sorunu war bnde ona göre ya wave ya da galaxy alcam da

Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
Ben Galaxy S i9000 kullanıcısıyım.. kesinlikle tavsiye edeceqim mükemmel ötesi bir telefon..tamamen türkce ve bircok uygulama marketi iceriyor.. tr lokasyon uygulama marketler olduqu için her aradıqınızı bulamaya biliyorsunuz.. bununda cözümü var lakin karsılıqında telefon garantiden cıkıyor.. bunu site icersinde bulmanız mümkün kısacası telefonu root luyoruz ve amerikan locasyon icerikli marketten her tür yüklemeleri yapabiliyor telefonun iceriqini tamamen kendinize göre ayarlaya biliyor acılıs menüsünü ve bir cok özelligi degisebiliyor sunuz...:good:

thesorrowman

Üye
ankaradaysan bana ulastır teelfonu baka neler yukenıyor o telefona..

Üst Alt