muaythai
Üye
-
Konu Sahibi
-
valla hiç msj yazmamışım bu telefonla şimdi aklıma geldi hemen senin için yazdım baya uzun 500 kelimelik bir mesaj ama hiç kasılma olmadı xt9 öngörücü yazıyı acınca daha da kolay oldu msj yazması cok hızlı ve öngördüğü kelimeler cok güzel ayrıca manyak bişe olan ayrıca sesli arama özelliği gibi konuştuğunuz tüm kelimeleri msj olarak yazıyor direk ama taslaklar yok direk hepsini aynı yere kaydediyor biraz gıcık orası
5800 SAMSUNG ACE IN DIRNAĞI ETMEZ KULLANAN BİLİRDostum bende senin gibi 5800 kullandım.Samsung ace yi araştırmaya başladım ve 5800 la karşlaştırlmayacak kadar güzel ve hızlı olduğunu videolardan gördüm, seri bir telefon peki üretim yeri neresi acaba? Bunu hiçbir yerde bulamadım samsung Kore malı ama bu ürün nerede üretiliyor ? Telefon aklıma yattı, nereden almalıyım şu an teknosa da var bimeks , vatan bilgisayar' da göremedim.Nereden almalıyım sence ? Fiyat aralığı 770-774 TL sanırım, hepsiburada ve teknosa fiyatları.
çok telekkürederim zahmet verdim sanada sağolasın bende samsung almayı düşünüyorum o yüzden sordum kardeş.bu arada konuşmayı mesaja çeviriyo demişsinde ciddi ciddi türkçe konuşunca onu yazıya çeviriyo ve onuda gönderebiliyorsun öyle mi? Onu ilkdefa duydum ben doğru çeviriyomu söylediklerini peki?
Taslaklarıda bir şekilde halletcem olmazsa notla bölümüne kaydetcem önemli mesajlarıda.kopyala yapıştır vardır çünkü..
--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------
bide dediğin konuştuğunu yazılı mesaja çevirme tam olarak adı ne diye geçiyor videosunu felan aradımda bulamadım!
bu cihaza nasıl format atılıyor birde onu yazarsan çok sevinecegim
5800 SAMSUNG ACE IN DIRNAĞI ETMEZ KULLANAN BİLİRBENİM TELEFON GARANTİLİ AMA ARKASINDA MADE İN CHİNA SAMSUNG YAZIYOR BENCE SAMSUNG UN CHİNDEKİ FABRİKASINDA ÜRETİLMİŞTİR AMA BENİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL SEN DEDİN DİYE BAKTIM MESELA BUNLAR GECTİ ARTIK NİKE INDA ADİDASINDA PHİLİPS İNDE ... BİNLERCE ÜNLÜ FİRMANIN CİNDE FABRİKASI VAR İŞLİK UCUZ DİYE MALZEME AYNI MALZEME SIKINTI YOK O YÜZDE BEN COK ARAŞTIRDIM Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBU SİTEDE UCUZ BEN KENDİ ARKADSIM DÜKKANINDAN BAYA UCUZA ALDIM 5800 VERDİM İKİ HURDA İŞE YARAMAZ CALIŞMAYAN ESKİ TELEFON VERDİM BİDE 280 TL VERDİM YAKLAŞIK 250 5800 DESEN 100 HURDALAR DESEN 280 DA VERDİM 630 YAPIYORO 280 A DA 10 TAKSİTYANLIZ VERDİĞİM SİTEDE ROOTLU FELAN GÖNDERİYORLARMIŞ GÜVENLİYSE ARAŞTIR BENCE FİYAT İİ ROOTLU İŞARTELER AMA 740 A GELİYORMUŞ ŞİMDİ GÖRDÜM
--------------- Ekleme ---------------
aynen öle ceviriyor manyak bişe zaten konuşma işi heryerde var google de felan ektra bişe yüklemiyorsun üzerinde geliyor mesela türkcell reklamındaki gibi ornitorenk diyorsun geliyor google de arıyor aynı şekilde mesajda yazıyorsun konuşarak diksiyon meselesi düzgün cümle kurarsan ben 5 cümleyi bile sölediğimde aldı vaktim olsa size video ceker söler koyardım youtube adını valla bende bilmiyorum msj larla ilgilenmedim dedim ya sırf senin için girdim baktım ama özellik ilk ekrandada var ses tanıma ayarı diye bir ayar var bence ismide bu ses tanıma ingilizcede voice bişeydi ama hatırlamıyom
--------------- Ekleme ---------------
en kolayı bu ayarlara giriyoruz ordan gizlilik ordan fabrika ayarlarına sıfırlayı sectikmi valla anasınıağlatıyor ilk günkü gibi oluyor :d benim 850 rehberimde tel hafızasında olduğu icin samsung kies le yedek aldım iyiki almışım onlarıda siliyor dikkat edin
bided arkadas sarj demiş valla ben 5800 ı hergün akşam geldimmi eve takrdım bunuda aynı şekilde bana ikisininde sarjı yetmiyor birgün bile ama hiç durmadan pes2011 oynuyom bide castle tower bide angry bird felan filan tabi wireless acık sürekli internet felan :d ha bide spb tv ile televizyon :d daha nasıl dayansın bence ii bile dayanıyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bak bu sitede analılıyor ingilizce ama SuperOneClick programını indiriyorsunuz onunla sadece kablo ile bağlıyorsunuz ve root yazan yere basın ben rehberi yedekledim format attım öle root yaptım root tan sonra tüm programlar sd karta yüklendi bence hiçbir sorun yok süper kkullanıyorum bende senin gibi 20 uygulama yüklemiştim donuyordu sinirlenmiştim satacaktım ama şimdi cok ii gene doldu hafıza ama 100 e yakın uygulama oyun var
dediğim gibi bence samsung kies ile rehberi yedekle sonra format at sonra root ondan sonra ne istersen yükle
aynı senin yaptıgın gibi herşeyi uyguladım cihazı root yaptım format attım program kurdum yine telefon hafızasına kurdu nasıl başaracagım bu işi bilmiyorum
Teşekkürler dostum adettendir nerede üretildiğini soruyum dedimTelefona hasta oldum
Usta bende de bu cihaz var. Benim sorunun 3g ayarlarının tam olmasına ve turkcell 3g'ye kayıtlı olmama rağmen 3g ışığının yanmaması. Bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?