Telefon Tavsiyesi samsung galaxy s 2 & İPHONE 4 Hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bellatricc

Bellatricc

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy s 2 & İPHONE 4 Hangisi
samsung galaxy s 2 & İPHONE 4 Hangisi alacamda bu samsung galaxy s 2 de iphone 4 ün uygalamalarından yükleyebiliyormuyuz eger yükleyebiliyorsak samsung galaxy alacam

y n s c n

y n s c n

Üye
Galaxy S2 daha iyi bana göre. Ama sen İOS aşkıyla yanıp tutuşuyosan İPhone 4.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Galaxy S2 tabii ki.

jigsaw_54

Üye
Galaxy S2 derim gösteriş olsun diosan iphone alırsın da özellik istiosan galaxy s2

Bellatricc

Bellatricc

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s2 de uygulama varmı iphone tarzı uygulamalar

franzliszt

franzliszt

Üye
iphone gibi güzel uygulamalar yok, uygulama cihazı alacaksan iphone al eğer film keyfi istiyorsan galaxys2 al çünkü ekranı mükemmel bunun dışında ben herzaman iphone4 ümü daha çok kullanıyorum ve seviyorum havayla tarzlada ilgisi yok bu cihazı kullanmayı bilene bu cihaz inanılmaz keyif veriyor herzaman yeni ve çok güçlü uygulamalr bulabiliyorum araştırın derim . sorulara cevap veririm

Esendağlı

Esendağlı

Üye
İkiside çok güzel cihaz,ama gs2 sanki bir adım önde

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
oyun için iphone.
Gerisi için s2.

Consul9

Consul9

Üye
Senin isteklerine göre

nalcam22

nalcam22

Üye
iphone gibi güzel uygulamalar yok, uygulama cihazı alacaksan iphone al eğer film keyfi istiyorsan galaxys2 al çünkü ekranı mükemmel bunun dışında ben herzaman iphone4 ümü daha çok kullanıyorum ve seviyorum havayla tarzlada ilgisi yok bu cihazı kullanmayı bilene bu cihaz inanılmaz keyif veriyor herzaman yeni ve çok güçlü uygulamalr bulabiliyorum araştırın derim . sorulara cevap veririm
375 bindenfazla uygulama destegi androıdde mevcut

Th3ExPerT

Üye
Eğer ki diyosan arkadaşların yanında çıkarıp koyiyim etkilensinler biraz, alemde ismimiz duvarda resmimiz gibilerinden, Iphone 4 derim. Ama özellik vs istiyosan Galaxy S, arkadaşım aldı PDA yani bildiğimiz cep bilgisayarı çok akıllı çok :alkis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt