Samsung Galaxy S 2 Arayanın Adını Söyleme Yardım???

Sponsorlu Bağlantılar

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S 2 Arayanın Adını Söyleme Yardım???
Arkadaslar samsung galaxy S 2 de bıseyler yaptım sımdı kım ararsa arasın arayanın adını adı yoksa numarasını soyluyor ingilizce olarak . bunu nasıl kapatabılırım yardımcı olursanız sevınırım

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
arama ayarlarından olur herhalde. olmadı ayarlarını sıfırla.

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
Denedim olmadi ustad ayarlarda oyle bi ayar yok ayarlarida sifirladim olmadi

galaxy12

Üye
ayarlara gir arama ayarları gelen aramaları isim veye telefon numarası benzeri şeyler yazar sen oraya isim i seç olacaktır eminim

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
ayarlara gir arama ayarları gelen aramaları isim veye telefon numarası benzeri şeyler yazar sen oraya isim i seç olacaktır eminim
yok ustad olmuyo anlamadım gıttı ama bısey fark ettım her aramada solemıo bazen arasıra arama gelınce baslıo ıngılızce bıseyler solemeye anlamadım gıttı ustad
bıde sana zahmet surdakı konuma bı bakıp bı cozum yolu sunarmısın acaba http://www.maxicep.com/android-genel-destek/samsung-galaxy-s-2-ekran-duzenleme-problemi-600706.html

aykutvarol

Üye
sanırım problemini menudeki sesli konuşma uygulamasından çözebilirsin orada call bölümü aktif olmuş olabilir çok emin değilim ama buna benzer bi sorun yaşadım buradan hallettim diye hatırlıyorum...

ozkanxxxxxx

Kapalı Hesap
ana menu tusuna ikikez ust,uste basin. vlingo acilacaktir. oradaki arac modunu kapatmaniz yeterli olacaktir. umarim yardimci ola bilmisimdir...

aga_06

Üye
ayarlara gir ses girişi ve çıkışına tıkla orda metinden sese ayarları var sürüş modunu açmışsın sürüş modunu kapatırsan problem çözülür yani çözülmesi lazım.

oguzk582

Üye
Hocam voice talk gir.driving mode kapat

navti

navti

Üye
Benin bildigim ayarlar sonra erisebilirlik menusunden bir seyleri ayarlaman gerekiyor

wukuat_65

Üye
alllah razı olsun yaptım valla çok işime yaradı

corde

Üye
Sürüş modunu kapatman yeterli.