Samsung Galaxy R

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

manson_tzameti

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy R
Merhaba arkadaşlar 2 hafta içinde yeni telefon alacağım başlıkta da belirttiğim gibi Samsung Galaxy R düşünüyorum bu telefonu kullanan veya telefon hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.. Son olarak 1300 TL ye kadar önerebileceğiniz başka bir dokunmatik telefon varsa önerilerinizi değerlendirebilirim yardımlarınız için teşekkür ederim.

Narutodth

Narutodth

Üye
Merhaba arkadaşlar 2 hafta içinde yeni telefon alacağım başlıkta da belirttiğim gibi Samsung Galaxy R düşünüyorum bu telefonu kullanan veya telefon hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.. Son olarak 1300 TL ye kadar önerebileceğiniz başka bir dokunmatik telefon varsa önerilerinizi değerlendirebilirim yardımlarınız için teşekkür ederim.

O fiyata alınacak en iyi telefonlardan biri galaxy r. Bütçeyi biraz daha zorlarsan htc sensation var mükemmel bir telefon.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Htc evo 3d al bro

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş yaklaşık 1400 tl ye yada biraz daha ucuza S2 bulabilirsin bazı sitelerde var ve gayet güvenilir
benim önerim onun yerine S2 alman olur

manson_tzameti

Üye
    Konu Sahibi
yardımlarınız için teşekkür ederim S2 şuan bütçemin üstünde netten almaya güvenemiyorum.. başka önerileri olan var mı htc de düşünebilirim hangi htc modelini öneririsiniz 3d evo dışında ve samsung galaxy r mi yoksa htc 3d evo mu bütçe kısıtlı tercih az bütçeme göre en iyisini almak istiyorum ve bu konuda bilgim yok yardımcı olacak arkadaşlara tekrardan teşekkür ederim..

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş benim seçimim R olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt