Telefon Tavsiyesi samsung galaxy pocket mi samsung galaxy y s5360 mı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
petekyou

petekyou

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy pocket mi samsung galaxy y s5360 mı
arkadaşlar bu 2 telefon arasında kaldım hangisi birbirinden daha iyi hangi telefonu yazdıysanız nedeninide yazarsanız sevinirim ama bu 2 telefondan birisini kesin alıcam

Kerim.

Kerim.

Üye
İkiside kotu sakin alma

Kerim.

Kerim.

Üye
Gio olabilir oyun oynamiyosan
Gio idare eder

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
bence sen kimsenin yorumuna bakma. Sonuçta sen kullanacaksın onlara kötü sana güzel gelebilir. Fakat ben ekranından dolayı galaxy y diyorum

petekyou

petekyou

Üye
    Konu Sahibi
tmm başka arkadaşların fikrine bakayım

- - - Eklendi - - -

bence sen kimsenin yorumuna bakma. Sonuçta sen kullanacaksın onlara kötü sana güzel gelebilir. Fakat ben ekranından dolayı galaxy y diyorum
ya benim fikrim yere sağlamlık yere düişünçe ekranının kırılmasın istiyom

yunusbulet

yunusbulet

Üye
galaxy y kullaniyom pocket den daha iyi fiyat 299 yada 320 androidin bazi uygulamalarini desteklemiyor ama yinede iyi galaxy young s 5360

ybhilem

Üye
Bence Galaxy Gio al ama sana kalmış ssen kullanacaksın gio da 3.2 y de 2 mp kamera var hemde

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Galaxy y daha iyi ;)

mertgio5

Üye
hertürlü gio iyidir

lordufuk

lordufuk

Üye
galaxy y :oke:

mertgio5

Üye
kardeşim ben senin yerinde olsaydım galaxy y alırdım yada daha para biriktirip gio alırdım.Kara senin şimdi yeni alacağın telefon için hayırlı olsun diyorum :D

ibrahimoh

Üye
young al :oke:

ahmetemha

ahmetemha

Üye
illa ikisinden birini alcaksan young al ben kullaniyorum eger oyun icin aliyorsan tavsiye etmem git maxiplus 5 al daha iyi

ben galaxy y kullaniyorum
4.1.1 jellyblast v3.5 rom yuklu

arada kasiyor sarz 1 gun gitmiyor

pocket daha beter en iyisi maxiplus5

simdi gordum saglamlik onemli demissin pocket i bilmiyorum ama benimki gayet saglam bu telefonu almadan once en az ayda 1 kere tel lerim tamire gidiyodu bunu aklali 1 yil olcak yakinda hic gitmedi :)

arkadasta maxiplus5 var onu gordukten sonra pisman oldum bunu aldigima oda saglam bildigim kadariyla

neyse y saglam onu soyliyim de

mystiery_

mystiery_

Üye
ikisinide alma yeni giris seviyesi cepleri bekle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt