Samsung Galaxy Note8'in Kod Adı ve Model Numarası Doğrulandı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note8'in Kod Adı ve Model Numarası Doğrulandı
Samsung'un phablet segmentindeki üst seviye akıllı telefonu Galaxy Note serisinin yeni üretici, geçtiğimiz yıl Note7'nin bataryasında yaşanan sorun nedeni ile artık daha fazla önem kazandı.





Teknoloji dünyası ve Samsung hayranları, bu ayın sonunda duyurulması planlanan Galaxy S8 ve Galaxy S8+'ı heyecanla bekliyor. Ancak bu haberimiz Galaxy S8 ikilisinden sonra gün yüzüne çıkacak olan yeni Galaxy akıllı telefonla ilgili.

https://www.maxicep.com/galaxy-note8-cift-arka-kamera-tasarimi-ile-sunulabilir
Galaxy Note8 çift arka kamera tasarımı ile sunulabilir
Samsung hakkında,yaptığı haberlerle tanınan SamMobile'a göre, Samsung Galaxy Note8'in kod adı "Great" olacak. Bu isim göz önüne alındığında, Samsung'un Galaxy Note7'nin yaşattığı hayal kırıklığını başarılı bir şekilde unutturacak yeni bir akıllı telefon geliştireceğini umuyoruz.

Yeni aynı kaynak tarafından Samsung Galaxy Note8'in model numaraları da paylaşıldı. Samsung Galaxy Note8, uluslararası sim kilidi olmayan model için SM-N950F model numarasını taşıyacak. Galaxy S7 ve Galaxy Note7 modelleri gibi Galaxy S8 model numarası da, her pazar ve operatöre bağlı olarak sonunda farklı bir harfe sahip olarak değişiklik gösterecek. SamMobile ayrıca Samsung'un anavatanı Güney Kore pazarında satışa sunulmak üzere yenilenmiş Galaxy Note7 üzerinde çalıştığını belirtiyor ancak bu bilgi %100 olarak doğrulanmadı. Bu cihazın da model numarası SM-N935 (Grace R) olabilir.

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+'ın Galaxy S7 ikilisinden tamamen farklı olduğu göz önüne alındığında Galaxy Note8'in de Galaxy Note7'den oldukça farklı olacağı varsayılabilir. Bu da Galaxy Note serisi hayranlarını şimdiden heyecanlandırıyor.


Samsung Galaxy Note8'in Kod Adı ve Model Numarası Doğrulandı
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Gelsinde Bi Patlayalım :bud:
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra ve OzgurSMO
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Patlamaya hazir bomba gibi geliyor :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt