Haber Samsung, “Galaxy Note5 Active” adı ile yeni bir model sunabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung, “Galaxy Note5 Active” adı ile yeni bir model sunabilir
Active serisi ne kadar az kişi alsa da belli bir kitlenin beklediği cihaz kaya gibi sağlam :ehe

Samsung, Galaxy Note5 modelinin suya dayanıklı versiyonunu yakında satışa sunabilir.

Samsung, akıllı telefon pazarının lider markalarının bir tanesi ve sunduğu oldukça fazla sayıda model ile satış rakamları ile de pazarın en çok satan akıllı telefon üreticisi olmakta. Özellikle üst seviyede yeni modeller sunan firma, kısa süre önce Galaxy Note5 ve Galaxy S6 edge+ adındaki yeni cihazlarını gün yüzüne çıkarmıştı.

Güney Kore devi firma, Galaxy S serisinde amiral gemisi modellerini sunarken, ayrıca bu cihazların suya ve darbeye dayanıklı versiyonunu da satışa çıkartıyor. Bu sene de Galaxy S6 olarak firmanın amiral gemisi gelmiş ve ilerleyen tarihte de Galaxy S6 Active duyurusu gelmişti.

Şimdi de bazı iddialar Galaxy Note serisi için gelmekte. Samsung’un Galaxy Note5 modelinin de dayanıklı versiyonunu Galaxy Note5 Active olarak pazara sunabileceği kaydedilmekte.

Galaxy Note5 Active, önümüzdeki Kasım ayında Amerika Birleşik Devletleri’nin büyük cep telefonu operatörlerinden AT&T üzerinden satışa sunulabilir. Bu yeni akıllı telefonun 4.100mAh batarya içereceği ve IP68 suya dayanıklılık sertifikasına sahip olacağı belirtiliyor.

Donanım yönünde ise büyük ihtimalle Galaxy Note5 ile aynı olarak gelebilir. Bu da 5.7″ büyüklüğünde 2560×1440 piksel Quad HD ekran, Samsung Exynos 7420, sekiz çekirdekli 64-bit işlemcili yonga seti, 4GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, 16MP OiS destekli arka kamera, 5MP ön kamera gibi özelliklere sahip olabilir.

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...adi-ile-yeni-bir-model-sunabilir-h203503.html

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Önce S6 ve S5 Activeleri global pazara sunsunlar. S-PEN'li bir active güzel olurdu.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Işte bu dostum . Ama many olmayınca sadece görüntüsü yeter bize :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
4100 mAh olacak deniyor.

Luck Star

Luck Star

Üye
Galaxy note 5 active neo s plus

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Neo'sunu sunmazsa darılırım :kotu:

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Kalem su geçirmezliği zorlamaz bence yav isteseler neler yapar bu firmalar :ehe

0MG90

0MG90

Üye
Al işte. Neden 4100mAh bataryayı Note 5'e koymuyor ki?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Her modelin çekiciligi olsun diye hepsine eklemiyor.Note 5 alacakları salak yerine koyuyor kısaca keza S6 ve S6 Edge için de geçerli bu.Plus'ın 3.000 mAh olması ile.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Her modelin çekiciligi olsun diye hepsine eklemiyor.Note 5 alacakları salak yerine koyuyor kısaca keza S6 ve S6 Edge için de geçerli bu.Plus'ın 3.000 mAh olması ile.
Plus zaten birşeylerin azda olsa eklenmesi demek. Plus'ı plus yapan kural bu.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
3.000 lira verip S6 Edge alanlara sormak lazım Plus ne demek.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Aynı şey değil.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
S6 ve Edge nasıl ayrı ayrı aynı anda çıktıysa Plus da aynı anda çıkmalıydı.İsteyen istedigini alırdı.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Senin dediğin gibi olsaydı Edge'den yeteri kadar sömürge elde edilemezdi. Ben olsam bende bu stratejiyi kullanırdım.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Para kazanmak isteyen elbette bunu yapacak ama Samsung vur deyince öldürüyor.

hikmet366

hikmet366

Üye
Boyle Telefonların on sipariş ile satılmasını isterim nerde en iyi satılıyorsa orda satılmalı her yere sürmemeli on sipariş vererek Türkiye ye gelmeli Daha Doğrusu ben bu active modellerini hiç türkiye de görmedim ya Neyse :D

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Valla ben note 5 aldım dayanıklısı su geçirmeyeni eksik kalsın

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
b.sercan

b.sercan

Üye
note 5 active cok ama cok kaba durur sanmiyorum yapacaklarini 5" tmm ama 5.7" cok fazla

Üst Alt