Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Beyler iyi gunler note 2 4.4.2 ile cok fazla ısınmaya başladı dün itibariyle batarya sıcaklığı 43 ü buldu çözüm bulan varmi arkadaslar?
güç tasarufunda kullanmak ısınmayı hem azaltıyor vede geçiktiriyor
yani eskisi kadar ısınmasa da yinede ısınıyor ancek bu ısınma 30 dk sonra başlıyor eğer çok çok ağır bir oyun değilse yapılmasında sıkıntı olmuyor

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
Beyler iyi gunler note 2 4.4.2 ile cok fazla ısınmaya başladı dün itibariyle batarya sıcaklığı 43 ü buldu çözüm bulan varmi arkadaslar?
ben 40tan fazla görmedim 38i zor geçiyor ne yaptığına bağlı mesela modlu real racing3 indirdim bayağı ısındı sildim gt racing2 oynuyorum sorun yok

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
ben 40tan fazla görmedim 38i zor geçiyor ne yaptığına bağlı mesela modlu real racing3 indirdim bayağı ısındı sildim gt racing2 oynuyorum sorun yok
Valla oyunlarda falan baya sıkıntı veriyor 4.4.2 4.1 e dusurtmeyi düşünüyorum hic isinma yoktu

MaxipmaN

Üye
Valla oyunlarda falan baya sıkıntı veriyor 4.4.2 4.1 e dusurtmeyi düşünüyorum hic isinma yoktu
4.1.2 kullanırken eski gpu sürücüleri vardı o yüzden performans daha düşük olur ya da az ısınacağı için benzer performans alırsın

McBoltt60

McBoltt60

Üye
ya arkadaslar bende 16 gb note2 var
4.4.2 sürümü nde sarj düşük iken kapatip actigimda 40 30 gibi oluyor ..
bu ne demek anlayan ???
bi anda yükseliyor !!!

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
pil bozuk olabilir benim pil ölme derecesine gelmişti bende de bu sorun vardı pili değiştirdirdikten sonra çözüldü

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
pil ölme derecesine geldiğini nerden anlarim[emoji18]
eğer şarj tutmuyor ve %10 20 gibi rakamlarda şebeke gidip aniden kapanıyorsa ve dakikada %1 aşağı iniyorsa ve şarj zor oluyorsa ve ya %80 in yukarısını göremiyorsan (%80 e kadar şarj olup daha yukarı çıkmıyorsa (%80 örnek için bir rakam daha az ve ya çok olabilir))
vs. gibi sorunlar varsa ölmek üzere bir pile sahipsiniz demektirbir de note 2 de acaba hangi türden ram var ddr3 lpddr3 gibi

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
eğer şarj tutmuyor ve %10 20 gibi rakamlarda şebeke gidip aniden kapanıyorsa ve dakikada %1 aşağı iniyorsa ve şarj zor oluyorsa ve ya %80 in yukarısını göremiyorsan (%80 e kadar şarj olup daha yukarı çıkmıyorsa (%80 örnek için bir rakam daha az ve ya çok olabilir))
vs. gibi sorunlar varsa ölmek üzere bir pile sahipsiniz demektirbir de note 2 de acaba hangi türden ram var ddr3 lpddr3 gibi
Sebeke sorunu bende de var pil azalinca sebeke gidiyor yeni pil istiyor galiba

Anil-D

Anil-D

Üye
ozel mesaj sistemini acarmisin

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
Beyler netten alicam note 2 icin batarya da orjinalligini nasil anlarim bilgisi olan varmi ?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
ben media marktan aldım internette 25 30 tl li fiyatlardan uzak dur en az 80 tl oda maliyetine satanlar o fiyattan satıyor ortalama 90 95 gibi fiyatı var ve üzerinde samsung un bandurolu var o varsa orijinaldir bir üretime tarihine bak eğer 2013 de üretilmiş pil varsa alma en az 2014 mart ayı olsun

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
ben media marktan aldım internette 25 30 tl li fiyatlardan uzak dur en az 80 tl oda maliyetine satanlar o fiyattan satıyor ortalama 90 95 gibi fiyatı var ve üzerinde samsung un bandurolu var o varsa orijinaldir bir üretime tarihine bak eğer 2013 de üretilmiş pil varsa alma en az 2014 mart ayı olsun
Tamam kardeşim inteenete bende guvenemiyorum kvk aldigim yerden alayim

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
bazı telefoncular (avea vodafon turkcell vs.) bana yan sanayi önerdi ve bir sorun falan olmadığı zırvasını anlattı ama bunlar yalan genelde yan sanayi pillerin kapasitesi üzerindeki kapasiteden çok çok aşağı bir performans veriyor örn 2000 mAh gibi rakam sunabiliyor paranı yazık etme

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
bazı telefoncular (avea vodafon turkcell vs.) bana yan sanayi önerdi ve bir sorun falan olmadığı zırvasını anlattı ama bunlar yalan genelde yan sanayi pillerin kapasitesi üzerindeki kapasiteden çok çok aşağı bir performans veriyor örn 2000 mAh gibi rakam sunabiliyor paranı yazık etme
Doğru patlama vs olabiliyo gerek yok onlara

MaxipmaN

Üye
lpddr2 olması lazım

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
:hmmm ozaman 667 Mhz yada 800 Mhz sanırım
Ve cl değeri 5 ya da 4 olmalı
Dikkat ettiyseniz note 2 nin ram skorları note 2 den 20 k daha fazla puan alan telefonlardan daha yüksek buda antutunun Rami ram gecikme değerlerine göre değerlendirdiğini anlıyoruz

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
:hmmm ozaman 667 Mhz yada 800 Mhz sanırım
Ve cl değeri 5 ya da 4 olmalı
Dikkat ettiyseniz note 2 nin ram skorları note 2 den 20 k daha fazla puan alan telefonlardan daha yüksek buda antutunun Rami ram gecikme değerlerine göre değerlendirdiğini anlıyoruz
aynen tepki gecikme ne deniyorsa sebebi bu olmalı yüksek skor alanlar ddr3tür büyük ihtimal

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Benimde batarya degistirmem gerek %14den%50 ye cikti .ss

Üst Alt