Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

_ardaa

_ardaa

Üye
Beyler geçen x-plore ile hafıza kartında ki bir klasörden .nomedia dosyasını telefon hafızasında bir klasöre atacaktım, dosyayı basılı tuttum kopyalayı seçtim ekran çıktı tamam dedim hafızaya alacak sandım ama galiba bir yerlere kopyaladı, sonrasında galeride ki resimler kayboldu galeride gözükmüyor tek bir klasörde ki 1 tane resim var sadece onu gösteriyor çok ilginçtir, nasıl çözebilirim ?

MaxipmaN

Üye
Beyler geçen x-plore ile hafıza kartında ki bir klasörden .nomedia dosyasını telefon hafızasında bir klasöre atacaktım, dosyayı basılı tuttum kopyalayı seçtim ekran çıktı tamam dedim hafızaya alacak sandım ama galiba bir yerlere kopyaladı, sonrasında galeride ki resimler kayboldu galeride gözükmüyor tek bir klasörde ki 1 tane resim var sadece onu gösteriyor çok ilginçtir, nasıl çözebilirim ?
bunu bilmiyorum da sandiskin uygulamasında bişeye bastım optimize sanıp ssler uçtu belki de optimizeydi ama ssler artık yok :D

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
Beyler s.a tum yerlere baktım suana kadar note 2 bataryasi yok gold a baktigimda ttec 2300 mah civari bi batarya var çok düşük oldugu icinde almadım internetten mi aliyim yoksa onereceginiz magaza varmi ?

MaxipmaN

Üye
Beyler s.a tum yerlere baktım suana kadar note 2 bataryasi yok gold a baktigimda ttec 2300 mah civari bi batarya var çok düşük oldugu icinde almadım internetten mi aliyim yoksa onereceginiz magaza varmi ?
farklı marka takma,hakkını verse bile 2300 ile memnun kalmazsın,vatanda 80-90 diyordu herhalde orjinaldir,zamanında 50tlye n73e aldığım batarya 3günü asla geçmezdi nasıl bi orjinal anlamamıştım

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
farklı marka takma,hakkını verse bile 2300 ile memnun kalmazsın,vatanda 80-90 diyordu herhalde orjinaldir,zamanında 50tlye n73e aldığım batarya 3günü asla geçmezdi nasıl bi orjinal anlamamıştım
Benim batarya felc artik degisim kesin istiyor 1.30 saat %100 den full oynamaya bitti

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Media markt ve Samsung bayisinde devamlı görüyorum. (Istanbul)

MaxipmaN

Üye
Benim batarya felc artik degisim kesin istiyor 1.30 saat %100 den fu ll oynamaya bitti
parasına bakacak olursak orjinal gibi bir de samsung yetkili servislere bakmak lazım

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
parasına bakacak olursak orjinal gibi bir de samsung yetkili servislere bakmak lazım
Simdi alicam da netten uretim tarihide onemli

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
S.a beyler media marktan 2014 mart uretim tarihli bataryayi aldim actigmda 62 sarj vardi suan gayet iyi gitmekte

kty

kty

Üye
Android yokken nokia N series gidiyordum.
Androidre gecince s2 aldim.
Sonra note1 simdi note2 kullaniyorum bir senedir. Hic bir telefon beni bukadar mest etmemmisti :)
Zerolemon 9300mah batarya. Buff kirilmaz kalın ekran jelatini ile yolumuza devam ediyoruz. Hic baska bi cihaza aklim gitmiyor yemin ediyorum. :)

Üst Alt