Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
Note 2 kullanan root rom vs işlerle uğraşan arkdaşlar bana nasıl 4.3 Download mode(odin mode) u android 4.1.1 ya da 4.1.2 Download modu nasıl flaşlarım aciliyeti yoktur
Ben yapmaya calistim sistem cokmustu garanti halletmisti samsung degil xda ya goz at

• Beğen
Tepkiler: Jelly Beanci

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
sizin note 2 nizde hiç %10 %11 lerde falan bir anda donup kapandı mı yani %10 gösterirken tak gitti şarja taktım açıldı %10 dan şaj olmaya başladı sarjı çektim tak yine kapandı sizde oluyorsa nasıl çözerim eğer olmuyorsa pil değiştirmem gerekir mi

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
sizin note 2 nizde hiç %10 %11 lerde falan bir anda donup kapandı mı yani %10 gösterirken tak gitti şarja taktım açıldı %10 dan şaj olmaya başladı sarjı çektim tak yine kapandı sizde oluyorsa nasıl çözerim eğer olmuyorsa pil değiştirmem gerekir mi
Ayni sorun bende de arada oluyor :D sebeke bile gittigi oldu :D

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ayni sorun bende de arada oluyor :D sebeke bile gittigi oldu :D
evet evet şebeke bende de gidiyor *#06# yazdıktan sonra bakıyorum imei yerinde ana ekrana geldikten biraz sonra kilitleniyor 3 4 sn sonra tak cihaz ofline

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Peki L gelir mi hasreti yaktı beni

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
donanım android L i destekler ancak samsung bunu nasıl değerlendiri bilmem s3 gibi ortada kalıp 4.4.2 de kalabilir

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
donanım android L i destekler ancak samsung bunu nasıl değerlendiri bilmem s3 gibi ortada kalıp 4.4.2 de kalabilir
Evet haklısın işte bu yüzden gelmez ise ilk defa custom rom yüklemem gerekir çünkü L gerçekten devrim olmuş

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Evet haklısın işte bu yüzden gelmez ise ilk defa custom rom yüklemem gerekir çünkü L gerçekten devrim olmuş
ben samsung %100 çıkacak dese bile android L custom rom gelince hemen yüklerim :ehe

MaxipmaN

Üye
note2ye vermez anca 4.4.4 4.4.3 verir inşallah o da :D bi tane daha versin ne verirse laf edeni ben döverim :DBeyler az canlanın bea

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
note2ye vermez anca 4.4.4 4.4.3 verir inşallah o da :D bi tane daha versin ne verirse laf edeni ben döverim :DBeyler az canlanın bea
bence 4.4.4 gelmez gelicekse atlarlar 4.5 verirler (eğer bir sonraki sürüm 4.5 değilde 5 ise 5 verirler)
4.4.4 kullanıp artık sıkıldılar yani anlayacağın atı alan üsküdarı geçti
s5 bile 4.4.4 almamışken 4.5 çıkacak(5 de olabilir)
note 2 alacaksa en 4.5 (5 de olabilirrr :D:D:D:D:D:D) alır çünkü 4.2.2 de böyle oldu herkes 4.2 de telefon çıkarda 4.3 çıkacak daha samsungdan çık yoktu 4.3 den sonra dedilerki 4.2.2 yok direk 4.3 dediler ve oldu ama 4.4.2 çok beklemedik (az bir süre değildi ama 4.1.2 de yaklaşık 1 yıl kaldığını düşünürsek) 4.4.2 hızlı geldi sayılır
bence verirlerse 4.5 verirler
düşünün samsung karar alıyor 4.4.4 ü note 2,note 3 s4 s5 ... e vereceğiz diye ve çalışmaya başlıyorlar çalışma bitmeden 4.5 duyruluyor :( samsung 4.4.4 daha hazırlamadı herkes 4.5 li telefon duyururken bir 4.4.4 yeni geçiyoruz böyle olmaz
s5 e de daha 4.4.4 için bir çalışma yok bence note 4 duyrulduktan sonra (4.5 çıkacak gibime geliyor ama 4.4.4 ile çıkarsa s5 yarım ay içinde güncelleme alır )

MaxipmaN

Üye
bence 4.4.4 gelmez gelicekse atlarlar 4.5 verirler (eğer bir sonraki sürüm 4.5 değilde 5 ise 5 verirler)
4.4.4 kullanıp artık sıkıldılar yani anlayacağın atı alan üsküdarı geçti
s5 bile 4.4.4 almamışken 4.5 çıkacak(5 de olabilir)
note 2 alacaksa en 4.5 (5 de olabilirrr :D:D:D:D:D:D) alır çünkü 4.2.2 de böyle oldu herkes 4.2 de telefon çıkarda 4.3 çıkacak daha samsungdan çık yoktu 4.3 den sonra dedilerki 4.2.2 yok direk 4.3 dediler ve oldu ama 4.4.2 çok beklemedik (az bir süre değildi ama 4.1.2 de yaklaşık 1 yıl kaldığını düşünürsek) 4.4.2 hızlı geldi sayılır
bence verirlerse 4.5 verirler
düşünün samsung karar alıyor 4.4.4 ü note 2,note 3 s4 s5 ... e vereceğiz diye ve çalışmaya başlıyorlar çalışma bitmeden 4.5 duyruluyor :( samsung 4.4.4 daha hazırlamadı herkes 4.5 li telefon duyururken bir 4.4.4 yeni geçiyoruz böyle olmaz
s5 e de daha 4.4.4 için bir çalışma yok bence note 4 duyrulduktan sonra (4.5 çıkacak gibime geliyor ama 4.4.4 ile çıkarsa s5 yarım ay içinde güncelleme alır )
saçma olan o s5 hala 4.4.2 kulağa garip geliyo 2bin bayılıyon güncelleme yok,note2 konusunda ise senin düşüncendeyim atlayıp verirler verirlerse :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 2 de jb sanırım rüzgar gülleri dönen hava durumu ile entegre olan bir canlı Wallpaper vardı sistemden alıp upload edebilecek var mı? Teşekkürler.

EnessAktass

Üye
selamin aleyküm arkadaşlar.
evimdeki wifi nin ismini şifresini degiştirmiştim degiştirdikten sonra telefonla şifreyi girip giriş yaptım.
whatsapptan mesaj atamiyorum profil fotomu degişemiyorum . faceden resim yollayamıyorum resim yükleyemiyorum. instagrama resim yükleyemiyorum. bazı güncellemeleri güncelleyemiyorum. kaç gündür kafayı yicem bi çözümü filan var mı ?

Ev hariç başka bi wifi den girdigim zaman bunların hepsini yapabiliyorum.
Soracak olursanız wifi unuttum tekrar baglandım - modemin ayarlarını fabrika ayarlarına geri dönderdim. yani sunu yap dediginiz bazı seylerı yaptım ..

Bana acil çözüm bulabilirseniz sevinirim ..

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
selamin aleyküm arkadaşlar.
evimdeki wifi nin ismini şifresini degiştirmiştim degiştirdikten sonra telefonla şifreyi girip giriş yaptım.
whatsapptan mesaj atamiyorum profil fotomu degişemiyorum . faceden resim yollayamıyorum resim yükleyemiyorum. instagrama resim yükleyemiyorum. bazı güncellemeleri güncelleyemiyorum. kaç gündür kafayı yicem bi çözümü filan var mı ?

Ev hariç başka bi wifi den girdigim zaman bunların hepsini yapabiliyorum.
Soracak olursanız wifi unuttum tekrar baglandım - modemin ayarlarını fabrika ayarlarına geri dönderdim. yani sunu yap dediginiz bazı seylerı yaptım ..

Bana acil çözüm bulabilirseniz sevinirim ..
yanlış yer kardeşim burasi cihazla alakali degil anlasilan

• Beğen
Tepkiler: Jelly Beanci

EnessAktass

Üye
senin cevabin için teşekkür ederim başka cevaplar bekliyorum .

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
cpt_nofear arkadaşımızın anlatmak istediği , sorunun Note 2 de değil sizin evinizdeki modemde , rooterda vs sorun olmalı çünkü diyorsunuz ki başka wifilere bağlanınca sorun yok bu yüzden bu konuda yer alması bence de yanlış
sorunuzun cevabını BURDAN konu açarak bulabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: cpt_nofear
cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
Beyler iyi gunler note 2 4.4.2 ile cok fazla ısınmaya başladı dün itibariyle batarya sıcaklığı 43 ü buldu çözüm bulan varmi arkadaslar?

Üst Alt