Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
evet daha stabil oyunlarda lag bayağı azalmış kullanınca şarj biraz daha çabuk bitiyor sanki ama beklemede aynı belki daha iyi

alenkolik

alenkolik

Üye
Ben kurdum. Genel itibariyle guzel ancak air command guncelleme ile gelmemiş. Ayarlar menüsü daha kullanışlı olmuş. Sesli fotoğraf çekme gelmiş. Ekran kilidinde ışık efekti var. şarja takiliyken ekran koruyucu acabiliyorsun.... vb şeyler.

Ancak bilmem sizde de oldumu bende ram kullanimi bi kat daha arttı. Guncellemeden once 500-600 lerde iken simdi 900 yer yer 1000 lere cikti. Bu olay canımı sikmadi değil. Bazen ağırlasma oluyor telde. Onun dışında hersey cok guzel. Bide şu air command gelseydi çok iyi olurdu. Bu da hayal kirikligi yaratyi bende.

MaxipmaN

Üye
Ben kurdum. Genel itibariyle guzel ancak air command guncelleme ile gelmemiş. Ayarlar menüsü daha kullanışlı olmuş. Sesli fotoğraf çekme gelmiş. Ekran kilidinde ışık efekti var. şarja takiliyken ekran koruyucu acabiliyorsun.... vb şeyler.

Ancak bilmem sizde de oldumu bende ram kullanimi bi kat daha arttı. Guncellemeden once 500-600 lerde iken simdi 900 yer yer 1000 lere cikti. Bu olay canımı sikmadi değil. Bazen ağırlasma oluyor telde. Onun dışında hersey cok guzel. Bide şu air command gelseydi çok iyi olurdu. Bu da hayal kirikligi yaratyi bende.
bende 450-550 olurdu temizleyince şimdi 650 oluyorşimdi baktım 4.1.2 gibi 0.90mb dün akşam temizlemiştim

alenkolik

alenkolik

Üye
Telde arka planda calisacak öyle fazla uygulamada yok yani. Guncelleme gelmeden önce resetledim teli. Boş telefon. Bakalim ileride duzelir diye düşünüyorum.

Bide guncellemeden sonra internet baglantiniz dengesiz uyarisi cikiyor üst barda. WiFi ile bağlanınca oluyor böyle.

bessa27

bessa27

Üye
Note2 wifi üzerinden "ürün bilgisi güncellenemedi"diyor arkadaşlar. Neden acaba,ne yapmak lazım..?

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Evet beyler
bende guncelliiyorum

MaxipmaN

Üye
4.3te apk iznini nerden vercez bulamadım

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Herkeze iyii pazarlar arkadaşlar
S3 kullaniciiyimm
Bir sorunum var
Mavi ekran
ve
sim kart hatasi

Sizcee sim karta olan bir cizik veya bir hasar

Sim kart sebebi yuzunden
Mavi ekran veya sim kart hatası almasi SIZCE MÜMKÜN MÜ ???

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Herkeze iyii pazarlar arkadaşlar
S3 kullaniciiyimm
Bir sorunum var
Mavi ekran
ve
sim kart hatasi

Sizcee sim karta olan bir cizik veya bir hasar

Sim kart sebebi yuzunden
Mavi ekran veya sim kart hatası almasi SIZCE MÜMKÜN MÜ ???
Sim kart hatası belki sim kartta olan deformasyondan olabilir ama mavi ekran o sebeble değil uykudan uyanma ile ilgili olabilir

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
Sim kart hatası belki sim kartta olan deformasyondan olabilir ama mavi ekran o sebeble değil uykudan uyanma ile ilgili olabilir
Aynen mavi ekran sim kartla alakasi yoktur sistemle ilgili olabilir

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Evet arada bi uykudan acilirken oluyordu
Bazi S3 kullanicilarida bununla ilgili sorunlari var
Ama beni sinir etmia durumda...

_ardaa

_ardaa

Üye
Birkaç foto görseydik güncelleyenlerden, değer mi güncellemeye, o kadar bekletmesine değdi mi daha doğrusu?
Birde Kies ile formatsız güncellemek sağlıklı olur mu? yoksa illa komple sıfırlamak mı lazım?

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Birkaç foto görseydik güncelleyenlerden, değer mi güncellemeye, o kadar bekletmesine değdi mi daha doğrusu?
Birde Kies ile formatsız güncellemek sağlıklı olur mu? yoksa illa komple sıfırlamak mı lazım?
Formatlamaya gerek yok direk kurun sıkıntı olmuyor, tabi ki performans ve kararlılık anlamında önemli güncelleme oldu ama görselde fazla değişim yok ayarlar msjlar ve bazı uygulamalar yenilenmiş tabi.

cevahir042

cevahir042

Üye
merhabalar-ben-görme engelliyim-note2-kullaniyorum-4.3yazilimi-güncelledim-ama-sorun-var!.kilit-ekraninda-müddetler-ve saat kisisel not ve bir kac secenekte devre disi diyor buralara tikladigim halde girmiyor karsilarinda anahtar devre disi diyor neler yaptimsa bir türlü duzeltemedi lütfen yardimci olun bilgisi olan varsa neden yaptigini bilen varsa bu devre disi secenegini nasil kaldiracagim bilen varsa lütfen yardimci olun tesekkürler.

MaxipmaN

Üye
Formatlamaya gerek yok direk kurun sıkıntı olmuyor, tabi ki performans ve kararlılık anlamında önemli güncelleme oldu ama görselde fazla değişim yok ayarlar msjlar ve bazı uygulamalar yenilenmiş tabi.
O kadar bekledik 3*4klavye yok onun dışında iyi ben memnun kaldım

MaxipmaN

Üye
Evet ya 3×4 klavye olaydı iyiydi hala alışamadım buna ama s4 e 4.4 te gelmiş 3×4 klavye.
4.4.2 alırız %90 verirler bence önemli bi özellik ayrıca 4.3ü kurunca başlarda ram iyydi şimdi s4 gibi 0.90dan aşağı pek inmiyor temizleyince 800lerde

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
4.4.2 alırız %90 verirler bence önemli bi özellik ayrıca 4.3ü kurunca başlarda ram iyydi şimdi s4 gibi 0.90dan aşağı pek inmiyor temizleyince 800lerde
Bende ram hiç 1 gb lara gelmedi gereksiz programları kullanmıyorum belki de ondandır ortalama ram 650 800 arası deişiyor.

Üst Alt