Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
Efs yedeğini nasıl alacağım ve sonra nasıl yüklerimEfs yedeğini nasıl alacağım ve sonra nasıl yüklerimEfs yedeğini nasıl alacağım ve sonra nasıl yüklerim
Odin ile sammobile.com a gir oradan rom indir odinle kur efs almayi unutma yedek

Odin ile sammobile.com a gir oradan rom indir odinle kur efs almayi unutma yedek

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
Efs yedeğini nasıl alacağım ve sonra nasıl yüklerimEfs yedeğini nasıl alacağım ve sonra nasıl yüklerimEfs yedeğini nasıl alacağım ve sonra nasıl yüklerim
Internette videolu anlatimlar var.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Benim açtığım Note 2 için note 3 özelliklerini adlı konunun içinde detaylı bir anlatım mevcut ama bilgisayar olması gerekiyor telefon üzerinde biraz riskli bir işlem

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
Konu nun linkini verebilirmisiniz?

alenkolik

alenkolik

Üye
Sizin vereceğiniz guncellemenin ...... Şubat bitti namussuzlar.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Adamlar 4.4.2 geçti 4.5 çalışma yapıyorlar note 2 daha 4.3 alacak

alenkolik

alenkolik

Üye
bana çok acil stock rom lazım arkadaşlar. nettekiler hotfile. uçmuş hep. N7100XXDMF3 tr.

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
yesilcin e de girilmiyor. database olmuş. sammobile de kayıt yapamıyorum. yok mu baska bulabilceğim bi yer arkadaşlar. cok acil.
Google drive da var istersen ama almanya 4.3 sürümü
Sammobile dan link de atabilirim

alenkolik

alenkolik

Üye
sammobile gönderebilirsen sevinirim. 4.1.2 stock rom turkiye.

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye

Bu sürümü atayım istersen

Üst Alt