cpt_nofear
Üye
Rootlu olmasi lazim galiba cihaz interntten araştır videolu anlatimlar var yine odinle atıyorsun diye biliyorumEfs yedeğini nasıl alacağım ve sonra nasıl yüklerim
Rootlu olmasi lazim galiba cihaz interntten araştır videolu anlatimlar var yine odinle atıyorsun diye biliyorumEfs yedeğini nasıl alacağım ve sonra nasıl yüklerim
Odin ile sammobile.com a gir oradan rom indir odinle kur efs almayi unutma yedek
Odin ile sammobile.com a gir oradan rom indir odinle kur efs almayi unutma yedek
Internette videolu anlatimlar var.Efs yedeğini nasıl alacağım ve sonra nasıl yüklerimEfs yedeğini nasıl alacağım ve sonra nasıl yüklerimEfs yedeğini nasıl alacağım ve sonra nasıl yüklerim
Telefon rootluRootlu olmasi lazim galiba cihaz interntten araştır videolu anlatimlar var yine odinle atıyorsun diye biliyorum
Benim açtığım Note 2 için note 3 özelliklerini adlı konunun içinde detaylı bir anlatım mevcut ama bilgisayar olması gerekiyor telefon üzerinde biraz riskli bir işlemTelefon rootlu
cıvıttılar artık bune yaSizin vereceğiniz guncellemenin ...... Şubat bitti namussuzlar.
sıkıntı türkiyede yok işteAdamlar 4.4.2 geçti 4.5 çalışma yapıyorlar note 2 daha 4.3 alacak
Yeşilcindekilere baktın mi yada sammobilebana çok acil stock rom lazım arkadaşlar. nettekiler hotfile. uçmuş hep. N7100XXDMF3 tr.
Turbobit i dene çok hızlı iniyor hatta ben film oyun indirmek için turbo mod bile satın almıştımYeşilcindekilere baktın mi yada sammobile
yesilcin e de girilmiyor. database olmuş. sammobile de kayıt yapamıyorum. yok mu baska bulabilceğim bi yer arkadaşlar. cok acil.Yeşilcindekilere baktın mi yada sammobile
Google drive da var istersen ama almanya 4.3 sürümüyesilcin e de girilmiyor. database olmuş. sammobile de kayıt yapamıyorum. yok mu baska bulabilceğim bi yer arkadaşlar. cok acil.
Tamamdır 4.1.2 tr atıyorum 2 dk dansammobile gönderebilirsen sevinirim. 4.1.2 stock rom turkiye.
Sakın mk4 üzeri rom indirme geri dönemezsinsammobile gönderebilirsen sevinirim. 4.1.2 stock rom turkiye.
tamamSakın mk4 üzeri rom indirme geri dönemezsin