Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Off anasını satayım müthiş dostum ben bu perfonmans ı note 3 te alamadım ne yaptın böyle coştu batarya :)

Buda benimkinden bir kaç ss

3g yi sadece neti kullanırken açıyorum ve kullanmadığım tüm özellikleri kapatıyorum kullanacağım zaman açıyorum cidden uzun gidiyo o zaman zaten sırf 3g yi kapatmak çok farkediyo :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
3g yi sadece neti kullanırken açıyorum ve kullanmadığım tüm özellikleri kapatıyorum kullanacağım zaman açıyorum cidden uzun gidiyo o zaman zaten sırf 3g yi kapatmak çok farkediyo :)

Ben 3g falan kullanmıyorum sadece wifi ve yarım ekran parlaklığı arada oyun oynarız tabi ama sendeki müthiş gerçekten

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
Arkadaşlar merhaba rootlu cihazı framaroot ile unroot yaptim onceden cihaz modifiye edildi uyarisi aliyordum simdi ise bu meydana geldi sürümum 4.1.1

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Arkadaşlar merhaba rootlu cihazı framaroot ile unroot yaptim onceden cihaz modifiye edildi uyarisi aliyordum simdi ise bu meydana geldi sürümum 4.1.1
Wipe et root kalıntıları var yani cihaz durumu değiştirildi yazıyordur ve güncelleme alamıyorsun

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Hocam aksam deneyecegim suan disardayim uygulamalar silincek galiba ondan aksama yaparim
Evet siz en iyisi yüklü uygulama ları elle wipedan önce silin daha iyi olur kalıntı bırakabilir mesela Asphalt 8 silmedim wipe ettim sonra hafıza şişti

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
Evet siz en iyisi yüklü uygulama ları elle wipedan önce silin daha iyi olur kalıntı bırakabilir mesela Asphalt 8 silmedim wipe ettim sonra hafıza şişti
Yaptiktan sonra kesin duzelirmi root kalkae ve guncellene alirmiyim ?

Üst Alt