Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye

Note 2 fark

• Beğen
Tepkiler: abdurrahmancam
codblackops2

codblackops2

Üye
Uykuya girmeme sorununu çözdüm artik geceleri normal gidiyor sarj..wakelock detectoru yukleyince baktım ki applock telefonu yüzbinlerce kez uyandirmis :D

Sildim kurtuldum

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Uykuya girmeme sorununu çözdüm artik geceleri normal gidiyor sarj..wakelock detectoru yukleyince baktım ki applock telefonu yüzbinlerce kez uyandirmis :D

Sildim kurtuldum
Evet zaten belliydi öyle bir sorun olduğu neyse ki düzelmiş :-)

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
alenkolik

alenkolik

Üye
O değil de ocak bitecek hâlâ güncelleme falan yok ortada. Ne yapmaya çalışıyor bunlar.

altannemre

Üye
Güncelle me ne zaman gelecek bilen varmı arkadaşlar kardeşim s. 3<3 kullanıyor 4.3 yükledi çok kasıyo bizde de olur mu acaba

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Güncelle me ne zaman gelecek bilen varmı arkadaşlar kardeşim s. 3<3 kullanıyor 4.3 yükledi çok kasıyo bizde de olur mu acaba
Bende almanya sürümü kurdum hiç sıkıntı yok kasma yok pil dırumu da çok iyi içiniz rahat olsun :)

• Beğen
Tepkiler: altannemre

altannemre

Üye
Bende almanya sürümü kurdum hiç sıkıntı yok kasma yok pil dırumu da çok iyi içiniz rahat olsun :)
Çok İyimiş o zaman ben resmi sürüm ü beklicem kendim hiç denemedim de:) inşallah bu ay sonuna kadar gelir artık note 3 özellikleri mevcut mu peki çalışıyor mu hepsi

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Çok İyimiş o zaman ben resmi sürüm ü beklicem kendim hiç denemedim de:) inşallah bu ay sonuna kadar gelir artık note 3 özellikleri mevcut mu peki çalışıyor mu hepsi
Note 3 özellikleri maalesef yok :) Ayarlar kısmı kilit ekranı vs değişiklikler var ama daha hızlı olmuş açılışlar takılma vs yaşamadım hiç ama ne zaman gelir hiç fikrim yok dağıtımı yapılmayan çok az ülke kaldı hatta sammobile da 28 aralıkta geldiğini gösteriyor galiba deneme aşamasında artık gelse iyi olacak :)

altannemre

Üye
Note 3 özellikleri maalesef yok :) Ayarlar kısmı kilit ekranı vs değişiklikler var ama daha hızlı olmuş açılışlar takılma vs yaşamadım hiç ama ne zaman gelir hiç fikrim yok dağıtımı yapılmayan çok az ülke kaldı hatta sammobile da 28 aralıkta geldiğini gösteriyor galiba deneme aşamasında artık gelse iyi olacak :)
Aynen öyle :) telefonu nasıl internet hızı takılmadan online film izleyebiliyor musun takılma varsa yardımcı olabilirim:) 11 tl lik internet ile 30 gün de istediğim gibi rahat rahat hızlı bi şekilde her işimi görebiliyorum bu tel harika:)

toca

Üye
Arkadaslar ben telefona cynagon mod mu oluyor ondan yuklemek istiyorum malum guncellemeden dilim yandi artik sıkıldım sanirim en iyiside yazilisini bilmiyorum ama cynagon mod sanirim bu konuda nasil yapabilcegimi anlatabilirmisiniz adamlar 4.4 bile sunmus sanirim yardimlsrinizi bekliyorum

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye

toca

Üye
Valla hiç birsey bilmiyorum telefony bozmayalim birde

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Valla hiç birsey bilmiyorum telefonu bozmayalim birde
Bence en iyisi şimdilik costom rom kurmayın önce iyi bir araştırma yapmak gerekir. Ama stok rom kurulumu kolaydır onu yapabilirsiniz. Örneğin almanya 4.3 resmi kies sürümünü yükleyebilirsiniz.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Arkadaslar ben telefona cynagon mod mu oluyor ondan yuklemek istiyorum malum guncellemeden dilim yandi artik sıkıldım sanirim en iyiside yazilisini bilmiyorum ama cynagon mod sanirim bu konuda nasil yapabilcegimi anlatabilirmisiniz adamlar 4.4 bile sunmus sanirim yardimlsrinizi bekliyorum
cyanogen moda güvenme kalem özelliklerini hiçbiri yok bazı versiyonlarında kalem çalışmıyor bili note 2 için berbat kardeşimin s3 mini sine yükledim telefon servislik oldu sen en iyisi su konuya bak Öneri - Note 2 için Note 3 özellikleri

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Siz daha iyi bilirsiniz kullanılan romun türünü nasıl ögrenirim aosp aosp LSI samy pa cm10 gibi kullandığım rom stock kernel kullanıyor ben custom kernel arıyorum

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
Arkadaslar iyi akşamlar telefonum geleli 1 hafta oldu servisten ama bana rootlu olarak geldi ota ile guncelleme alamiyorum cihaz modifiye edildi uyarisi geliyor format attim düzelmedi roottan mi kaynaklaniyor sizce?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Arkadaslar iyi akşamlar telefonum geleli 1 hafta oldu servisten ama bana rootlu olarak geldi ota ile guncelleme alamiyorum cihaz modifiye edildi uyarisi geliyor format attim düzelmedi roottan mi kaynaklaniyor sizce?
Hangi servise verdiniz ve hangi sorunda

cpt_nofear

cpt_nofear

Üye
Hocam teknik servise verdim istanbula gitmeden biz yapabilirsek yapalim dediler 4.1.1 yüklü geldi united arab Emirates yaziyor önceden yoktu bu wifi ile guncelleme alamiyorum

Üst Alt