codblackops2
Üye
Tabii tam sarj olunca gucu kesiyorc6-01 gibi kesiyordur süresinde bir kısalma olmadıysa 12de falan alırım o zaman bende![]()

Tabii tam sarj olunca gucu kesiyorc6-01 gibi kesiyordur süresinde bir kısalma olmadıysa 12de falan alırım o zaman bende![]()

şarj edildi dedi tahmin ettim iphone kesmiyo galiba bu özelliğe hayranım şimdi çok daha seviyim telefonuTabii tam sarj olunca gucu kesiyor![]()

Evet zaten belliydi öyle bir sorun olduğu neyse ki düzelmiş :-)Uykuya girmeme sorununu çözdüm artik geceleri normal gidiyor sarj..wakelock detectoru yukleyince baktım ki applock telefonu yüzbinlerce kez uyandirmis
Sildim kurtuldum
Bende almanya sürümü kurdum hiç sıkıntı yok kasma yok pil dırumu da çok iyi içiniz rahat olsunGüncelle me ne zaman gelecek bilen varmı arkadaşlar kardeşim s. 3kullanıyor 4.3 yükledi çok kasıyo bizde de olur mu acaba

Çok İyimiş o zaman ben resmi sürüm ü beklicem kendim hiç denemedim deBende almanya sürümü kurdum hiç sıkıntı yok kasma yok pil dırumu da çok iyi içiniz rahat olsun![]()
inşallah bu ay sonuna kadar gelir artık note 3 özellikleri mevcut mu peki çalışıyor mu hepsiNote 3 özellikleri maalesef yokÇok İyimiş o zaman ben resmi sürüm ü beklicem kendim hiç denemedim deinşallah bu ay sonuna kadar gelir artık note 3 özellikleri mevcut mu peki çalışıyor mu hepsi
Ayarlar kısmı kilit ekranı vs değişiklikler var ama daha hızlı olmuş açılışlar takılma vs yaşamadım hiç ama ne zaman gelir hiç fikrim yok dağıtımı yapılmayan çok az ülke kaldı hatta sammobile da 28 aralıkta geldiğini gösteriyor galiba deneme aşamasında artık gelse iyi olacak 
Aynen öyleNote 3 özellikleri maalesef yokAyarlar kısmı kilit ekranı vs değişiklikler var ama daha hızlı olmuş açılışlar takılma vs yaşamadım hiç ama ne zaman gelir hiç fikrim yok dağıtımı yapılmayan çok az ülke kaldı hatta sammobile da 28 aralıkta geldiğini gösteriyor galiba deneme aşamasında artık gelse iyi olacak
![]()
telefonu nasıl internet hızı takılmadan online film izleyebiliyor musun takılma varsa yardımcı olabilirim
11 tl lik internet ile 30 gün de istediğim gibi rahat rahat hızlı bi şekilde her işimi görebiliyorum bu tel harika
Buradan destek alabilirsin konuları mevcut burda Android Modifikasyon Genel & Destek ForumArkadaslar ben telefona cynagon mod mu oluyor ondan yuklemek istiyorum malum guncellemeden dilim yandi artik sıkıldım sanirim en iyiside yazilisini bilmiyorum ama cynagon mod sanirim bu konuda nasil yapabilcegimi anlatabilirmisiniz adamlar 4.4 bile sunmus sanirim yardimlsrinizi bekliyorum
Bence en iyisi şimdilik costom rom kurmayın önce iyi bir araştırma yapmak gerekir. Ama stok rom kurulumu kolaydır onu yapabilirsiniz. Örneğin almanya 4.3 resmi kies sürümünü yükleyebilirsiniz.Valla hiç birsey bilmiyorum telefonu bozmayalim birde
cyanogen moda güvenme kalem özelliklerini hiçbiri yok bazı versiyonlarında kalem çalışmıyor bili note 2 için berbat kardeşimin s3 mini sine yükledim telefon servislik oldu sen en iyisi su konuya bak Öneri - Note 2 için Note 3 özellikleriArkadaslar ben telefona cynagon mod mu oluyor ondan yuklemek istiyorum malum guncellemeden dilim yandi artik sıkıldım sanirim en iyiside yazilisini bilmiyorum ama cynagon mod sanirim bu konuda nasil yapabilcegimi anlatabilirmisiniz adamlar 4.4 bile sunmus sanirim yardimlsrinizi bekliyorum
Hangi servise verdiniz ve hangi sorundaArkadaslar iyi akşamlar telefonum geleli 1 hafta oldu servisten ama bana rootlu olarak geldi ota ile guncelleme alamiyorum cihaz modifiye edildi uyarisi geliyor format attim düzelmedi roottan mi kaynaklaniyor sizce?