Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Bu yazılım Nexus 4 den aldım 4.3 orijinal kamera yazılımı (içinden google 3d galeride çıkıyor tek eksiği ön kameradan 720 p video kayıt desteği yok)
link :
bu arada konu güncellendi
Teşekkür ederim çalıştı bir şey rica edebilir miyim? Şu an almanya 4.3 sürümü kurdum ama klavye de 4x3 t9 klavye yok acaba 4.1.2 de ki klavye yi bulabilir miyim

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Teşekkür ederim çalıştı bir şey rica edebilir miyim? Şu an almanya 4.3 sürümü kurdum ama klavye de 4x3 t9 klavye yok acaba 4.1.2 de ki klavye yi bulabilir miyim
Root lu ile 4.3 beyaz klavye var

codblackops2

codblackops2

Üye
Bugunde sarji bitiremeden yatiyoruz....

gablocu

gablocu

Üye
note 3 kamera özelliklerini çözen çıkmadı dimi daha.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Daha çıkmadı ben 1 aydır arıyorum :(

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
codblackops2

codblackops2

Üye
Yahu bu uyku moduma gecmeme deli ediyor beni gece % 47de biraktim sabah kalktım bi baktım % 15e düşmüş. 4.1.2de boyle bir sorun yoktu..ayrica su an telefonda sadece 4.1.2de kullandigim uygulamalar yüklü. Yani uygulamalar da sıkıntı yok..bataryayi cikarip ucak moduna alma vs yollari denedim.ama olmadı

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Yahu bu uyku moduma gecmeme deli ediyor beni gece % 47de biraktim sabah kalktım bi baktım % 15e düşmüş. 4.1.2de boyle bir sorun yoktu..ayrica su an telefonda sadece 4.1.2de kullandigim uygulamalar yüklü. Yani uygulamalar da sıkıntı yok..bataryayi cikarip ucak moduna alma vs yollari denedim.ama olmadı

codblackops2

codblackops2

Üye
Anlamadim? :hmmm

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Sarı bölümden sonra hiç kullanmadım çizgi yatay ilerledi

codblackops2

codblackops2

Üye
Hmmmm

MaxipmaN

Üye
beni de listeye eklerseniz sevinirim :)

codblackops2

codblackops2

Üye
teşekkür ederim hoşbulduk bende 4.1.2var 4.2.2 aldı mı note2
Yok 4.2 sanirim uyumsuz oldugundan almadi , direk 4.3 gyncellemesi verildi.yiginla ulke aldi 4.3ü ama turkiye hala almadi.o yuzden bazi arkadaslar kanser oldu ve hasta yatiyorlar (!) :D
Benim gibi sabirsiz kişiler baska ulkenin 4.3ünu yukleyip kullaniyoruz.ama telefonu yeni aldiysan direk rom flashlama isine girmeni tavsiye etmem :)

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
Yok 4.2 sanirim uyumsuz oldugundan almadi , direk 4.3 gyncellemesi verildi.yiginla ulke aldi 4.3ü ama turkiye hala almadi.o yuzden bazi arkadaslar kanser oldu ve hasta yatiyorlar (!) :D
Benim gibi sabirsiz kişiler baska ulkenin 4.3ünu yukleyip kullaniyoruz.ama telefonu yeni aldiysan direk rom flashlama isine girmeni tavsiye etmem :)
daha neredeyse hiç tanımyourm telefonu rom için daha uzun zaman var demin güncellem var gibi bişey çıktı bakıcam şarj olsun bi de dolunca sökeyim mi bekleteyim mi?

codblackops2

codblackops2

Üye
daha neredeyse hiç tanımyourm telefonu rom için daha uzun zaman var demin güncellem var gibi bişey çıktı bakıcam şarj olsun bi de dolunca sökeyim mi bekleteyim mi?
Eger telefon yurtici garantiliyse yani baska ulkeden getirilmemisse gelen guncellemenin 4.3 oldugunu sanmam..genede yazilimi kontrol edip boyutuyla ilgili bilgi verir misin?

Dolunca sökulmesi normal olan ama ben gece 1de takarim sabah 8de alirim.arada yaklasik 5 saat dolu oldugu halde sarjda kaliyor ama bi zararini gormedim :hmmm

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
c6-01 gibi kesiyordur süresinde bir kısalma olmadıysa 12de falan alırım o zaman bende :)

• Beğen
Tepkiler: codblackops2

Üst Alt