Birkaç genel sorum var;
1- Bu google play de ki yorumcular kimler? hangi uygulamayı yüklemek istesem yada hangi güncellemeyi yüklemek istesem yorumlara bakıyorum önce, ve şuana kadar hiçbir program ve güncelleme olumlu tek mesaj görmedim, bu yorumcular özel bir tayfa mı, hadi hep beraber tüm uygulamalara olumsuz yorum yapalım mı diyorlar anlamadım.
2-Note 2 güncelleme tarihi ve içeriği belli oldu mu.
3-İnternet paketim yok şu sıralar işim olmadığı için almayı düşünmüyorum, Turkcell BIP uygulamasını merak ettim, denemek istiyorum ama veriyi açarsam diğer uygulamalar anında interneti kullanacak, ama Turkcell BIP kendi üzeriden yapılan veri iletişimlerini 3 ay ücretlendirmeyecek(test etmek için), veri iletişimini nasıl özelleştirebilirim, yani sadece Turkcell BIP veriyi kullanacak diğerleri kullanamayacak.
1. soru ile bir öneri " YİNEDE YORUMLARA GÖZ ATIN BAZI UYGULAMALAR TUZAK UYGULAMA OLABİLİYOR MESELA YÜKLÜYORSUNUZ AÇMADIĞINIZ HALDE RAMİNİZDE YER KAPLIYOR VE TELEFONUNUZ YAVAŞLIYOR YORUMLARDA 5 TANEDEN FAZLA VİRÜS VAR YORUMU VARSA İNDİRMEYİN BEN ŞAHSEN GERÇEKLERİ YAZIYORUM YORUMLARADr.ketan's custom hibrit rom v3 kuran arkadaşlar sakın mods bölümünden internet spedometeri kaldırmayın kaldırırsanız touzhwiz sürekli hata veriyorTeşekkürler arkadaşlar cevaplar için.
Artık yorumlara aldırmadan yüklüyorum veya güncelliyorum, yeni sürüm umarım gelir 1 2 haftaya, telefon sıkıntı çıkarmaya başladı şu sıralar değişiklik istiyor
Turkcell BIP çok da gerekli değil teşekkürler sadece merak işte.
1. soru ile bir öneri " YİNEDE YORUMLARA GÖZ ATIN BAZI UYGULAMALAR TUZAK UYGULAMA OLABİLİYOR MESELA YÜKLÜYORSUNUZ AÇMADIĞINIZ HALDE RAMİNİZDE YER KAPLIYOR VE TELEFONUNUZ YAVAŞLIYOR YORUMLARDA 5 TANEDEN FAZLA VİRÜS VAR YORUMU VARSA İNDİRMEYİN BEN ŞAHSEN GERÇEKLERİ YAZIYORUM YORUMLARADr.ketan's custom hibrit rom v3 kuran arkadaşlar sakın mods bölümünden internet spedometeri kaldırmayın kaldırırsanız touzhwiz sürekli hata veriyor
Neden olacak Android in siyirganligidir yine..Az önce yazılım güncellemelerini denetlerken "cihaz modifiye edilmiş" dedi. Durum bilgisine baktığımda "değiştirildi" yazıyordu. Telefonu yenidrn başlattığımda durum bilgisi "normal" oldu ve güncelleme denetleyebildim.
Hiç root yapmadım, çok uygulama da yüklemedim. Sizce neden olmuş olabilir?
::confused:Az önce yazılım güncellemelerini denetlerken "cihaz modifiye edilmiş" dedi. Durum bilgisine baktığımda "değiştirildi" yazıyordu. Telefonu yenidrn başlattığımda durum bilgisi "normal" oldu ve güncelleme denetleyebildim.
Hiç root yapmadım, çok uygulama da yüklemedim. Sizce neden olmuş olabilir?