Açıkçası kasmalar falan meydana geliyor. Bende sıkılmaya başladım. Ciddi ciddi düşünüyorum. Peki root işlemini yaptıktan sonra garantiye gitmesi gerekirse unroot yapmak kolay mı?
Çok zor değil ama eğer rom atarsanız iş zorlaşır
yok ben rom atmam diyorsanız supersu adlı bir uygulama var onun içinden ayarlarda unroot var ona basın unroot ama iş kadarıyla bitmiyor çünkü root işleminden sonra sayaç arttı sayaç 0 dan farkliysa garanti dışı kalır bu yüzden triangle away ( dikkat root ile çalışır unroot etmeden önce yapmanız gerekir ) bir uygulama var o sayaçı sifirlar önce cihazın dilini ingilizce yapıyoruz (yanlız us değil uk ingilizce ) sonra triangle away i açıyoruz ve orada sayaçı sıfırla gibi bir şey var ama ingilizce ona basıyoruz ve telefon açılıyor bir ekrangeliyor kırmızı android logosu geliyor ve sana ingilizce talimatlar veriyor ses açma tuşuna basıyoruz ve işlem tamam sonra Wipe işlemini yapıyoruz artık telefon hem rootsuz hemde garanti içindeMerhab
arkadaşlar bende şöyle bir sorun var telefon rootsuz kieste veri yedekleme yapmak istiyorum her şeyi yedekliyor s planner hariç bir tek onda anormal tamamlanma yazıyor benim için de en önemli şey randevu defterim samsungtaki arkadaşı bile aradım bunun için özel bir menü olmadığını söyledi yapması gerekiyor dedi olmaz ise kiesi sil yeniden kur dedi yaptım ama sonuç yine aynı neden fabrika ayarlarına dönmek istediğimi sorarsanız hafif kasmalar başladı birde sanki kameradan tam performans alamıyor muşum gibi geliyor bana yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim
İlk önce size bir sorum olacak telefonun ayarlar uygulamasına girin en alta cihaz hakında var ona girin ve içerde durum yazısı olacak onu açın en alttaki butonları yazıları harfi harfini yazarmısınız
örneğin
normal değiştirilmiş özel resmi gibi yazı olacak