Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Çok yakinlastirirsa bol bol kar görebilir.
Veya ışık yetersizse mesela ev ortamı gibi o zaman da resimler oldukça karlı çıkar.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
açık alanda zoomsuz bir çekim yapın (kaydırmadan) karlı olursa bir sorun olabilir

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Galaxy note 2 ile GEAR AKILLI saati video
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: bby-34
mks740

mks740

Üye
Arkadaşlar duvar kağıtlarını nerden bulabilirim? Çok aradım ama bulamadım. Yani ekrana tam oturmuyor..

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Note 2 kullanan kardeslerim bana lütfen yardım edin ben s3 alcaktim ama note 2 daha hoşuma gitti simdi tek sorum oyun performansı gpusu nun eski olduğunu zannediyorum bana bi fikir verebilirseniz çok sevinirimAsphalt 8 sorunsuz çalışıyor mu

mks740

mks740

Üye
Note 2 kullanan kardeslerim bana lütfen yardım edin ben s3 alcaktim ama note 2 daha hoşuma gitti simdi tek sorum oyun performansı gpusu nun eski olduğunu zannediyorum bana bi fikir verebilirseniz çok sevinirimAsphalt 8 sorunsuz çalışıyor mu
Asphalt 8 i denemedim ama çalışmayacağını düşünmüyorum. S3 le karşılaştırma yapmak bence (bence diyorum) Note 2 ye haksızlık olur. Babamda S3 bende Note 2 var. Aradaki farkı eline aldığın anda hissediyorsun..

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Asphalt 8 i denemedim ama çalışmayacağını düşünmüyorum. S3 le karşılaştırma yapmak bence (bence diyorum) Note 2 ye haksızlık olur. Babamda S3 bende Note 2 var. Aradaki farkı eline aldığın anda hissediyorsun..
Peki saol başka düşünceleri bekliyorum

codblackops2

codblackops2

Üye
Nasil eski ya?? Kolay mi o kadar çabuk eskimek? Uzun bir sure daha yolu var gpunun..

Asphalt 8 de full grafikte hiç sorun yok

bessa27

bessa27

Üye
Nasil eski ya?? Kolay mi o kadar çabuk eskimek? Uzun bir sure daha yolu var gpunun..

Asphalt 8 de fu ll grafikte hiç sorun yok
Hic deme yaa.. Biz millet olarak ne kadar acimasizik biseye kulp takma konusunda yaa

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
MAK071

MAK071

Üye
Arkadaşlar note 2 de mailin ekini (word,exceli) açmak için ne gerekli.kendinden bir program yüklü değil mi? Açamadım mailin ekini.

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Peki saol başka düşünceleri bekliyorum
Arkadas bende S3 kullaniciyim
Abimde note 2 var bende s3
Alirken kkarar vermek zor her ikiside aynI tel. Hafizasi yeterinceye denk size veya bana yetecek kadar aldiginizi bi düşünün derim
..
Neysee

Abimde note 2 var olduğunu söyledim

Tek S3 den farki
KALEMİ ve EKRAN İNÇ. YKSEK OLMASI
Keske note 2 alaydim diye çırpın çırpın
Duruyorum ..
Ekranin büyük olmasi daha iyi ..
Ya sizce..

codblackops2

codblackops2

Üye
Arkadas bende S3 kullaniciyim
Abimde note 2 var bende s3
Alirken kkarar vermek zor her ikiside aynI tel. Hafizasi yeterinceye denk size veya bana yetecek kadar aldiginizi bi düşünün derim
..
Neysee

Abimde note 2 var olduğunu söyledim

Tek S3 den farki
KALEMİ ve EKRAN İNÇ. YKSEK OLMASI
Keske note 2 alaydim diye çırpın çırpın
Duruyorum ..
Ekranin büyük olmasi daha iyi ..
Ya sizce..
En ciddi ve onemli fark aradaki 1 gb ram farkı tabiikide.200 mhz daha hızlı cpu , spen, buyuk ekran , daha güncel vs vs. Gider böyle

McBoltt60

McBoltt60

Üye
En ciddi ve onemli fark aradaki 1 gb ram farkı tabiikide.200 mhz daha hızlı cpu , spen, buyuk ekran , daha güncel vs vs. Gider böyle
Tabi ki
Ram yksekligi farkı da varr..
S3 aynı bi kere note ile s3 gidecegi yere kadar beraber ...

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye

asphalt 8 en yüksek kalitede bile kasma yok bu bil

bessa27

bessa27

Üye
Teknik ozellik bakimindan s3 oyuncak kalir Note2 yaninda. Sen bu noktada,kullanilabilirligi soracan kendine kardesim ( elde tutma,tek elde kullanma vs vs.. )

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Arkadaslar ben note 2 yi kotuleme amacim yoktu sadece eski bi cihaz olduğu için sordum cevap veren herkese teşekkür ederim ben s3mini yi bile tek elle kullanmayi sevmiyorum o yuzden tam bana göre inşallah alicam note 2 yi herkese çok teşekkür ederim

MAK071

MAK071

Üye
Mailin ekini(word,excel) açmak için hangi office programını tavsiye edersiniz note 2 için?

alenkolik

alenkolik

Üye
Mailin ekini(word,excel) açmak için hangi office programını tavsiye edersiniz note 2 için?
Kingsoft office i tavsiye edebilirim. Benim bütünisişimi görüyor.

Arkadaslar ben note 2 yi kotuleme amacim yoktu sadece eski bi cihaz olduğu için sordum cevap veren herkese teşekkür ederim ben s3mini yi bile tek elle kullanmayi sevmiyorum o yuzden tam bana göre inşallah alicam note 2 yi herkese çok teşekkür ederim

Eski cihaz mi :) aksam aksam guldum buna sadece. sen note 4 note 5 i bekle bence.

Üst Alt