Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Arkadaşım neden telefonla oynuyorsunuz ki anlamıyorum hız artırmak için deseniz zaten hızlı touchwiz beğenmiyorsanız launcher kullanın neden rootla uğraşıyorsunuz

terbiyesizim

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Jelly Beanci
bessa27

bessa27

Üye
Gerilmeyin yaw bi sakin.. ;)

• Beğen
Tepkiler: terbiyesizim

terbiyesizim

Üye
tamamdır problem çözüldü. Hallettim

bessa27

bessa27

Üye
Iste bu kadar kanki..:cool:

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
4.3 romdan orjinale donunce efs klasorum okunmiyor. tel cekmiyor hat yok falan. hala ayni.
ve sanirim 4.3 ü bize ocak ta falan verirler adilik yapiyorlar resmen.

devilspath

devilspath

Üye
arkadaşlar bugün samsung mağazasından orjinal flip cover kapak aldım ama oto kilit olayını çalıştıramadım. google playde bununla ilgili uygulamalar var ama zaten kapakta bu özellik olduğu için uygulama yüklemek istemiyorum. sonuçta o kadar para verdim. ayarları da kurcaladım bu özelliği aktive etmek için bişi bulamadım. kullanan, bilen var mı?

bu arada allshare cast dongle aldım kesinlikle tavsiye ederim süper bişi..

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Aldigin kilif s4 gibi orjinal mi ozellik ve sensor var mi

toca

Üye

Arkadaşım neden telefonla oynuyorsunuz ki anlamıyorum hız artırmak için deseniz zaten hızlı touchwiz beğenmiyorsanız launcher kullanın neden rootla uğraşıyorsunuz

Kardesim madem ki sorununa cevap ariyorsun cevabi bulmak icin once duzgun cevap ver şurda sorunlara çözüm getirmek icin uhrasiyoruz yarattığın gerilime bak madem beceremiycektin hiç ellemiycektin

terbiyesizim

Üye
Kardesim madem ki sorununa cevap ariyorsun cevabi bulmak icin once duzgun cevap ver şurda sorunlara çözüm getirmek icin uhrasiyoruz yarattığın gerilime bak madem beceremiycektin hiç ellemiycektin

Becerdim birader merak etme. Ama telefonumla ne yapıp ne yapmayacağıma bırakında kendim karar verim dimi. Bu site bu tarz bilgilerin olduğu ve çoğu kişinin telefonunu"modifiye" etmek için kullandığı, bilgi alışverişinde bulunduğu bir yer. Bu yüzden burada bu tarz sorular sormam ve cevabını aramam gayet olağan birşey. Yok niye uğraşıyorsunuz yok orjinali kalsın niye elliyorsunuz gibi saçma laflarla burada gerilim yapan ben değilim. Neyse uzatmanın manası yok.

bessa27

bessa27

Üye
Abi bu herifler Note 3 ü cayira saldiktan sonra 4.3 ü verecekler. Uyanik ibneler :rolleyes:

devilspath

devilspath

Üye
Aldigin kilif s4 gibi orjinal mi ozellik ve sensor var mi
S4 kılıfı gibi değil düz kılıf. Samsung müşteri hizmetlerini aradım "o tip kapak üretmiyoruz yanlış bilgilendirmişler" dediler. Ben de google playden smart flip cover diye bi uugulama indirdim. Yakınlık sensörünü kullanıyor. Kapağı kapatyığımda ekran kapanıyor, açtığımda açılıyor. Power tuşunu yormayıp ömrünü uzatıyorum böylece...

bessa27

bessa27

Üye
Abi o cihazi daha cok yoruyor bilgin olsun.. Cunku sensor her an algilama islemiyle mesgul,ve aktif oluyor. Hadi gectik,flip cover ekrandan bir milim dahi uzaklassa cihaz ekrani aciyor. Yani her an aktif uyari sistemi :cool:

bessa27

bessa27

Üye
Bu arada hadi hayirli olsun.. Note 3 Vodafone Red Elite tarifesiyle cep merkezlerinde satisa sunulmus.. :D

toca

Üye
Becerdim birader merak etme. Ama telefonumla ne yapıp ne yapmayacağıma bırakında kendim karar verim dimi. Bu site bu tarz bilgilerin olduğu ve çoğu kişinin telefonunu"modifiye" etmek için kullandığı, bilgi alışverişinde bulunduğu bir yer. Bu yüzden burada bu tarz sorular sormam ve cevabını aramam gayet olağan birşey. Yok niye uğraşıyorsunuz yok orjinali kalsın niye elliyorsunuz gibi saçma laflarla burada gerilim yapan ben değilim. Neyse uzatmanın manası yok.
Sana telefonuna ne yapip yapmiycana karisan oldu mu adam orada ortaya fikrini beyan ediyor verdigin cevaplarla ortami germekten baska birsey yapmiyorsun birader saygi gostereceksin ki saygi goreceksin kapiş ?

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi

Sana telefonuna ne yapip yapmiycana karisan oldu mu adam orada ortaya fikrini beyan ediyor verdigin cevaplarla ortami germekten baska birsey yapmiyorsun birader saygi gostereceksin ki saygi goreceksin kapiş ?

arkadaşlar ikinizde haklısınız ancak terbiyesizim senin tavrın biraz sert. daha uygun bir dille anlatırsan herkes için daha iyi olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: toca
cevahir042

cevahir042

Üye
Merhabalar , Konya'dan görme engelli Ahmet , arkadaşımın biri Glaxy Note 2 hediye aldı, ekran okuyan TalksBack programını aktifleştirdik programın çalışması için 24 saat internette bağlı kalmam gerekiyor.Bunun çekmediği zamanlar olacak,bataryanın bittiği zamanlar olacak tekrar telefonu açtığımda bu programı nasıl çalıştıracağım ? Bu Talksback programını internet bağlantısı olmadan çalıştırma imkanımız var mı ? Samsung Müşteri Hizmetlerini aradım bu Talks programını internet olmadan çalışan yazılımını istedim,talepte bulundum verdikleri cevap "Talep çok olursa yapılabilir" oldu. Sizden ricam Samsung kullanıcılar klübüne klüp üyelerinin hepsini Samsung Müşteri Hizmetleri (444 77 11) aramalarını Talkbacks programının internet bağlantısı olmadan çalışan yazılımını istemelerini rica ederiz.Beni de klübe ekler misiniz ? -cevahir042 . Teşekkürler.

devilspath

devilspath

Üye
Abi o cihazi daha cok yoruyor bilgin olsun.. Cunku sensor her an algilama islemiyle mesgul,ve aktif oluyor. Hadi gectik,flip cover ekrandan bir milim dahi uzaklassa cihaz ekrani aciyor. Yani her an aktif uyari sistemi :cool:

Evet denedim ve dediğin gibi çok kastı. Acaba 4.3 güncellemesi ile s view özelliği bize de gelecek mi bilen var mı?
Bu arada galaxy gear fena bişi yaa.. note 3 alana ücretsiz verilecekmiş...

kenz00

Üye
yaz beni de listeye usta.

Tony Starkk

Tony Starkk

Üye
S viev gelmez bence

Üst Alt