Arkadaşım neden telefonla oynuyorsunuz ki anlamıyorum hız artırmak için deseniz zaten hızlı touchwiz beğenmiyorsanız launcher kullanın neden rootla uğraşıyorsunuz
SANANE?
Arkadaşım neden telefonla oynuyorsunuz ki anlamıyorum hız artırmak için deseniz zaten hızlı touchwiz beğenmiyorsanız launcher kullanın neden rootla uğraşıyorsunuz
Kardesim madem ki sorununa cevap ariyorsun cevabi bulmak icin once duzgun cevap ver şurda sorunlara çözüm getirmek icin uhrasiyoruz yarattığın gerilime bak madem beceremiycektin hiç ellemiycektin
S4 kılıfı gibi değil düz kılıf. Samsung müşteri hizmetlerini aradım "o tip kapak üretmiyoruz yanlış bilgilendirmişler" dediler. Ben de google playden smart flip cover diye bi uugulama indirdim. Yakınlık sensörünü kullanıyor. Kapağı kapatyığımda ekran kapanıyor, açtığımda açılıyor. Power tuşunu yormayıp ömrünü uzatıyorum böylece...Aldigin kilif s4 gibi orjinal mi ozellik ve sensor var mi
Sana telefonuna ne yapip yapmiycana karisan oldu mu adam orada ortaya fikrini beyan ediyor verdigin cevaplarla ortami germekten baska birsey yapmiyorsun birader saygi gostereceksin ki saygi goreceksin kapiş ?Becerdim birader merak etme. Ama telefonumla ne yapıp ne yapmayacağıma bırakında kendim karar verim dimi. Bu site bu tarz bilgilerin olduğu ve çoğu kişinin telefonunu"modifiye" etmek için kullandığı, bilgi alışverişinde bulunduğu bir yer. Bu yüzden burada bu tarz sorular sormam ve cevabını aramam gayet olağan birşey. Yok niye uğraşıyorsunuz yok orjinali kalsın niye elliyorsunuz gibi saçma laflarla burada gerilim yapan ben değilim. Neyse uzatmanın manası yok.
Becerdim birader merak etme. Ama telefonumla ne yapıp ne yapmayacağıma bırakında kendim karar verim dimi. Bu site bu tarz bilgilerin olduğu ve çoğu kişinin telefonunu"modifiye" etmek için kullandığı, bilgi alışverişinde bulunduğu bir yer. Bu yüzden burada bu tarz sorular sormam ve cevabını aramam gayet olağan birşey. Yok niye uğraşıyorsunuz yok orjinali kalsın niye elliyorsunuz gibi saçma laflarla burada gerilim yapan ben değilim. Neyse uzatmanın manası yok.
Kardesim madem ki sorununa cevap ariyorsun cevabi bulmak icin once duzgun cevap ver şurda sorunlara çözüm getirmek icin uhrasiyoruz yarattığın gerilime bak madem beceremiycektin hiç ellemiycektin
Sana telefonuna ne yapip yapmiycana karisan oldu mu adam orada ortaya fikrini beyan ediyor verdigin cevaplarla ortami germekten baska birsey yapmiyorsun birader saygi gostereceksin ki saygi goreceksin kapiş ?
Abi o cihazi daha cok yoruyor bilgin olsun.. Cunku sensor her an algilama islemiyle mesgul,ve aktif oluyor. Hadi gectik,flip cover ekrandan bir milim dahi uzaklassa cihaz ekrani aciyor. Yani her an aktif uyari sistemi: