toca
Üye
S view nedir iste onu cok merak ediyorumS view imkansız çünkü kılıf üretilmesi lazım
S view nedir iste onu cok merak ediyorumS view imkansız çünkü kılıf üretilmesi lazım
Youtube da s view diye arat çıkıyo. Mükemmel bişi.. ekranı kılıfa göre yapıyor çok ilginç. Aslında güncelleme ile bize de getirebilirler ama kılıf üretilmesi lazım. O da üretilir zor bişi değil...S view nedir iste onu cok merak ediyorum
Zaten bir gün çinliler hepimizin çakmasını yapacaklar. Çok korkuyorumÇinde var

Kapaktan bahsediyorsun di mi? Zaten anladığım kadarıyla ekranın görüntü değişmesi kapak hareketiyle alakalı gibi geldi
Yazılımla yapıla biliyor yaz google playe s view diye hatroid in yazılımı var
Programı buldum da, kapağı nerden bulcam xDYazılımla yapıla biliyor yaz google playe s view diye hatroid in yazılımı var
Çok ilginç bir şey başıma geldi, evin interneti borcundan dolayı kesildi geçenlerde, pc de hiçbir yere giremiyorum karşıma hep borcundan kapanan hattın kredi kartı ile bilmem ne ekranı geldi, sonra evde ki wi-fi ye note 2 bağlı baktım mail geldi telefona, sonra opera ile facebook'a girdim ve açıldı ama sadece facebook'a giriyordu telefon bir de ara mail alıyordu halen çözebilmiş değilim, kesik olan internetten note 2 facebook'a girdi nasıl oluyor bilen yada tahmini olan var mı merak içindeyim de.
Borcundan dolayi kapali mesaji yanilmiyorsam https uzantisi kullaniyor ve http uzantili sitelere girilebiliyorÇok ilginç bir şey başıma geldi, evin interneti borcundan dolayı kesildi geçenlerde, pc de hiçbir yere giremiyorum karşıma hep borcundan kapanan hattın kredi kartı ile bilmem ne ekranı geldi, sonra evde ki wi-fi ye note 2 bağlı baktım mail geldi telefona, sonra opera ile facebook'a girdim ve açıldı ama sadece facebook'a giriyordu telefon bir de ara mail alıyordu halen çözebilmiş değilim, kesik olan internetten note 2 facebook'a girdi nasıl oluyor bilen yada tahmini olan var mı merak içindeyim de.
Alerenolunün sorunnundan bir şey anlamadım o yüzden cevap yazmadımBizim guncelleme ne zaman gelicek3 kere 4 kere yazdim su 4.3 u takan olmadı alerenolude takan olmamis adamin telefonu sıkıntılı siz bi kapanan interneti cevapliyonuz![]()
Yok kardesim yanlis anlamada hani internet kesintisi pek sorun degil yani ama ben burda kullanicalar olarak dayanisman icerisinde oldugumuzdan kaynamasin diye sey ettim bu arada harbiden 4.3 ten haber var miAlerenolunün sorunnundan bir şey anlamadım o yüzden cevap yazmadım