Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

ortakatro

Üye
Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum,benim telefonumda takvim uygulamasında doğum tarihleri herkesinki 1 gün ileri olarak yazıyor.yani arkadaşımın doğum günü aslında ayın 15'inde ise takvimde 16sında gözüküyor.Bunu nasıl düzeltebilirim?takvim ayarlarını bayağı bir gezdim ama çözüm bulamadım,yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

devilspath

devilspath

Üye
walla yazdığım dmf3 var demek oluyorsa evet var :D

mertcan01

mertcan01

Üye
Arkadaslar merhaba. Tlf uma imei atttirdim. Sanirim tlf da rootlandi. Cnk supersu eklendi telefonuma.
Asil sikintim yada yardiminizi istedigim su. Ben root rom olayini her paylasimda okuyorum. Ama sorulariminda cvb ini bulamıyorum. Zirt pirtta sormak yazmak kuru kalabalik yapmak istemiyorum. Note 2 olarak beni her konuda bilgilendirecek (yasim 27) kardes arkadas yada abi ariyorum. Bireysel olarak bana anlatabilecek sorularima cvb verebilecek. Bana vakit ayirip yardımci olabilirmisiniz. Tesekkurler

mertcan01

mertcan01

Üye
Aleranol nickli kardesim saolsun bi ara ilgilendi benimle oda sanirim bi süredir yok. 2 ay once bi note2 parcaladim. Hat rehber herseyde gitti. Suan yeni aldim note 2 yi bu sefer aleranol u bulamiyorum. Kayip :):):)

devilspath

devilspath

Üye
Tamam ozaman bendede otada güncel diyor acaba bende mi bir sorun var onu merak ettim

şimdi ben bu güncellemeyi yapınca anabant sorunum çözülüyor galiba? sizin dediğiniz gibi dmf olacak çünkü.. doğru mu anladım?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
şimdi ben bu güncellemeyi yapınca anabant sorunum çözülüyor galiba? sizin dediğiniz gibi dmf olacak çünkü.. doğru mu anladım?

Evet dmf şimdilik Türkiyedeki en güncel sürüm
Sorunun çözüldüğüne sevindim. ;)

codblackops2

codblackops2

Üye
Mc4ü bitirmistim.fakat simdi 1.1.0 meltdown guncellemesi ile mukemmel olmuş. Asıl bomba ise yazilarin türkçe olmasi.gercekten bir film gibi ve herseyi anliyorsun..bu zevki cod oyunlarinda bile yasamamistim tavsiyemdir :D ayrica bu guncelleme ile stabillik tavan yapmış . Eski surumde bazen olan fps kayiplari 0a indirilmiş.

Note2 killanicilarina tavsiyemdir yukleyin oynayin :D

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
normal mi

.caner.

.caner.

Üye
ETL neresi ? Turkiye icin son surimdu galiba DMF3 ETL ye cikmamistir güncelleme o yuzden.

bessa27

bessa27

Üye
Slm kardeslerim.. Yaw bu ara guncellemeden sonra pil bayaa bi cabuk bitiyo. Sizlerde durum ne acebola.. :)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Slm kardeslerim.. Yaw bu ara guncellemeden sonra pil bayaa bi cabuk bitiyo. Sizlerde durum ne acebola.. :)

Aynı gittikçe pil süresi kısalıyor 1 gün zor gidiyor ama ben 24 saat 3g mobil ağa bağlıyım ve interneti aktif bir şekilde kullanıyorum

devilspath

devilspath

Üye

normal değil gibi geldi . benimkinin yanında (TUR) yazıo

- - - Eklendi - - -

ben kiesten güncelleyene kadar otaya geldi ve güncelledim. şu an dmf1 oldu. ne tembel adamım ya :-D

- - - Eklendi - - -

yaa bu güncellemeyi yaptım da hiçbişi değişmedi ki.. nasıl bi güncelleme bu anllamadım xD

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
normal değil gibi geldi . benimkinin yanında (TUR) yazıo

- - - Eklendi - - -

ben kiesten güncelleyene kadar otaya geldi ve güncelledim. şu an dmf1 oldu. ne tembel adamım ya :-D

- - - Eklendi - - -

yaa bu güncellemeyi yaptım da hiçbişi değişmedi ki.. nasıl bi güncelleme bu anllamadım xD

Zaten Güncellemeler geliştirme ve optimizasyon güncellemesi kernel veya android sürümü değil yani çok bir şey değişmez

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
codblackops2

codblackops2

Üye
Note3 çıktı beyler.:D

Note 2 hakkinda ne düşünüyorsunuz note 3 çıkınca :ehe

Üst Alt