Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye

Gunde 1 kere sarja takarim .. o da oyun keyfimden dolayi..yoksa 3 gun 10 saati rahat gordum normal kullanimda :)

- - - Eklendi - - -

O degilde konser salonu adli ekolayzir ayarini bulanin alnini öperim :D tam bir konser havasi..tum sarkilarimi tekrar dinliyorum :D

.

bu yardımcı olmuştur umarım

terbiyesizim

Üye
Düzenleme

mavigülen

Üye
Arkadaşlar,
Telefonum rootlamıştım. Bugün note 2'ye yeni bir güncelleme gelmiş. Bu güncellemeyi alabilmek için Supersu ile tekrar unroot ettim. Fakat yazılım güncellemesi yapmak istediğimde "cihazınız modifiye edilmiş" diyor. Root lumu diye kontrol ettim. Root kalkmış görünüyor. 3kere odin ile root yaptım sonra Supersu ve universal unroot yaptım olmadı. Ne yapmam gerekiyor? Telefonum orijinal room'lu.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Arkadaşlar,
Telefonum rootlamıştım. Bugün note 2'ye yeni bir güncelleme gelmiş. Bu güncellemeyi alabilmek için Supersu ile tekrar unroot ettim. Fakat yazılım güncellemesi yapmak istediğimde "cihazınız modifiye edilmiş" diyor. Root lumu diye kontrol ettim. Root kalkmış görünüyor. 3kere odin ile root yaptım sonra Supersu ve universal unroot yaptım olmadı. Ne yapmam gerekiyor? Telefonum orijinal room'lu.

Odinde sayaç sıfırlancak ve cihaz durummunda değiştirilmiş yazıyorsa orijinal rom yüknelenmeli yoksa olmaz

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Yeni güncelleme sadece kies üzerinden mi yapılıyor

mavigülen

Üye
Odinde sayaç sıfırlancak ve cihaz durummunda değiştirilmiş yazıyorsa orijinal rom yüknelenmeli yoksa olmaz

Ne demek istediğinizi anlayamadım. Ben telefonun original yazılıma root attım. Rom filan yüklemedim. İlk root yaptığımda test için root kaldırdığımda güncellemeyi sorguladıktan sonra yazılım güncel demişti.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ne demek istediğinizi anlayamadım. Ben telefonun original yazılıma root attım. Rom filan yüklemedim. İlk root yaptığımda test için root kaldırdığımda güncellemeyi sorguladıktan sonra yazılım güncel demişti.

Cihaz durumu da değiştirilmiş yazıyordur ozaman

mavigülen

Üye
Yeni güncelleme sadece kies üzerinden mi yapılıyor

Henüz alamadığım için net bir bilgim yok. Güncelleme gelsin veya gelmesin. Root tam anlamıyla kalkmış olsaydı, en azından güncelleme sorgusu yapılıp, yazılım güncel filan derdi.

M.F.E

Üye
benide ekleyin

mavigülen

Üye
Cihazın sayacını sıfırladım. Ardından "factory reset" yaptım. şimdi cihazın durumunda "normal" yazıyor.
Kies'e taktığımda PDA:ME6 / PHONE:MF1 / CSC:MF1 (EUR) yazıyor. Sizlerde de böyle mi?
sanki CSC kısmında (TUR) yazıyordu. Ben mi yanlış hatırlıyorum. Sizler bir bakabilir misiniz?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Cihazın sayacını sıfırladım. Ardından "factory reset" yaptım. şimdi cihazın durumunda "normal" yazıyor.
Kies'e taktığımda PDA:ME6 / PHONE:MF1 / CSC:MF1 (EUR) yazıyor. Sizlerde de böyle mi?
sanki CSC kısmında (TUR) yazıyordu. Ben mi yanlış hatırlıyorum. Sizler bir bakabilir misiniz?

Eur mi tr mi olduğunu hatırlamıyorum ama güncel ana bant sürümü DMF1
Ağustos'ta yeni bir güncelleme gelmiş DMF3 ben baktım yok ota da en güncel yazılım yüklenmiş durumda yazıyor bu güncelleme sadece kies üzerinden mi yoksa Türkiye ye daha gelmedi mi onu merwk ediyorum

hacker80

Üye
4.3 öncesi kararlılık ve 4.3 e hazırlık güncellemesi. Ben şuan indiriyorum Odin ile yükleme yapacağım. Hotfile dan 4 saatte anca inecek.

hacker80

Üye
Evet

devilspath

devilspath

Üye
kiesten baktım da bende de güncelleme gözüküyor..

geçerli üretici yazılım sürümü: PDA:MB5/PHONE:LK7/CSC:MB1 (TUR)
son üretici yazılımı sürümü: PDA:MF3/PHONE:MF1/CSC:MH1 (TUR)

bu şeklde gözüküyor.. galiba anabant sürümü sorunum aslında bir sorun değilmiş :)
bugün geç oldu sabah güncellemeyi yapıcam..

bu arada güncelleme yapınca telefon hafızasındakiler siliniyor mu?

terbiyesizim

Üye
Ben bugun odinle hem son yazilimi yukledim hemde root yaptim kardesim bisey olmadi. Ama sen yinede yedekle istersen

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Dmf3 kiesde var mı

Üst Alt