Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

bessa27

bessa27

Üye
Hayirli olsun kardes.. Yaw ben kayitlimiyim arkadaslar bi bakin hele yaw..?

hacker80

Üye
Selam arkadaşlar. Bu konuyu hemen hemen baştan aşağı okudum ama sorunuma çözüm bulamadım. Şirket exchange maillerimi note 2 den alıyorum mail ana sayfada gelen mailleri sıralı gördüğümüz sayfada zemin siyah yazılar beyaz ve gri renkli olduğu için dış ortamda okunmuyor güneş altında hiç görünmüyor ama mailin içi normal beyaz üzerine siyah yazılar. Maillerin ana ekranını da beyaz üzerine siyah yapma şansım varmı. Telefon yazılımı orjinal ve root yok. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Orijinal mail programının dışında birçok ücretli , ücretsiz mail programı var kısa bir araştırma yaparak indirip kullanabilirsiniz . Onun dışında kendi mail programının renklerini rootsuz düzenliyemezsiniz.

devilspath

devilspath

Üye
şu an note 2 en son android sürümü nedir? benimki 4.1.2 gözüküyor

orhanca35

Üye
Bende Note 2 Kullanıcısım :)

- - - Eklendi - - -

Bende Note 2 Kullanıcısım :)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
şu an note 2 en son android sürümü nedir? benimki 4.1.2 gözüküyor

4.1.2 ama ana bant sürümü önemli (ana bant sürümünü öğrenmek için ; Ayarlar >Cihaz Hakkındanın içinde) şuan ki güncel ana bant sürümü N7100XXDMF1 güncellemek için Ayarlar > Cihaz Hakkında > Yazılım Güncelleme > Yazılım Güncelleme kontrolüne basın güncellesin

devilspath

devilspath

Üye
4.1.2 ama ana bant sürümü önemli (ana bant sürümünü öğrenmek için ; Ayarlar >Cihaz Hakkındanın içinde) şuan ki güncel ana bant sürümü N7100XXDMF1 güncellemek için Ayarlar > Cihaz Hakkında > Yazılım Güncelleme > Yazılım Güncelleme kontrolüne basın güncellesin

onu yaptım zaten şu an güncel gözüküyor. sorma nedenim ben telefonu vodafone cep merkezden aldım. gsm operatörlerinden alınan telefonlara güncelleme geç geliyor. bundan önceki telefonumda yaşadım. htc dev sitesinden kendim yüklemiştim güncellemeleri. acaba bu telefonda da olur mu diye merak ediyorum..bekleyip göreceğiz artık...

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
onu yaptım zaten şu an güncel gözüküyor. sorma nedenim ben telefonu vodafone cep merkezden aldım. gsm operatörlerinden alınan telefonlara güncelleme geç geliyor. bundan önceki telefonumda yaşadım. htc dev sitesinden kendim yüklemiştim güncellemeleri. acaba bu telefonda da olur mu diye merak ediyorum..bekleyip göreceğiz artık...

Ana bant sürümü nedir

devilspath

devilspath

Üye
bu arada 2 konuda yardım rica edicem...

1. facebookta yada internetten video açamıyorum. flash yokmuş bunda (ki çok saçma böyle bi telde olmaması) bu sorunu root yapmadan nasıl çözebilirim?

2. sd kart taktım ama hala kendi hafızasına yüklüyor herşeyi. taşıma da yok. yine root yapmadan bir çözümü var mıdır bunun? galiba bir sonraki güncellemede samsung buna çözüm getirecekmiş ama şimdi de bi yolu olsa iyi olurdu :)

yardımcı olursanız sevinirim...

- - - Eklendi - - -

N7100XXDLK7 yazıyor..

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
1. Si için google a note 2 flash player yazarsanız ilk açılan site size nasıl kuracağınızı anlatır

2. Si rootsuz olmaz sadece belgeleri sd karata atabilirsiniz 4.3 güncellemesi ile rootsuz yapılabilecek

- Ekledi -

AYARRLAR - CİHAZ HAKKINDA - DURUM - En altta yazar

Normal mi yazıyor yoksa Resmi mi

bessa27

bessa27

Üye
Beni de eklermisiniz arkadaslar.. :))

devilspath

devilspath

Üye
normal yazıyor... yani rootsuz.

devilspath

devilspath

Üye
hmm.. peki benim anabant senin yazdığından farklı.. bunun anlamı nedir? gerçi anabant ne onu da bilmiorum :D aydınlatırsan sevinirim.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
hmm.. peki benim anabant senin yazdığından farklı.. bunun anlamı nedir? gerçi anabant ne onu da bilmiorum :D aydınlatırsan sevinirim.

Güncel ana bant sürümü N7100XXDMF1

Sizinki baya geri kalmış nedenini bilmiyorum ama araştırmakta fayda var

devilspath

devilspath

Üye
güncellemek mi gerekiyor? geri kalmış derken ne sakıncası var? anabant nedir ki?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bazı önemli güncellemeleri almazsanız 4.3 ü alamazsınız
Sakın root etmeyin veya samsunug verdiklerinin dışında bir rom kurmayın yoksa garanti dışı kalır ve garanti kapsamına geri alma çok zahmetli ve riskli

Kurfali66

Üye
Rootlu da tam olmuyor o.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
devilspath

devilspath

Üye
Sakın root etmeyin veya samsunug verdiklerinin dışında bir rom kurmayın yoksa garanti dışı kalır ve garanti kapsamına geri alma çok zahmetli ve riskli

root yapmayı düşünmüyorum zaten. bu telefon istediğim herşeyi veriyo bana. peki bu anabant sorununu nasıl çözerim?

- - - Eklendi - - -

root yapmayı düşünmüyorum zaten. bu telefon istediğim herşeyi veriyo bana. peki bu anabant sorununu nasıl çözerim?

Üst Alt