Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

barikatdiss

barikatdiss

Üye
Arkadaşlar size değişik bir konuda sorum olucak.Malum eylül'ün 4'ünde Note 3 çıkıyor bende almayı düşünüyorum ama amarikada ki çıkan not 3'ü almayı istiyorum snapdragon800 ile beraber çıkıcağı için.
Ama bu telefon burda görüntülü görüşmeyi desteklermi ayrıca yazılım güncellemeleri (ota)üzerinden alabilirmiyim.Bunlar hakkında bilgilendirebilir misiniz.Şimdiden teşekkür ederim...

Tabiki hem 3g hemde güncellemeyi kullanabilirsin

barikatdiss

barikatdiss

Üye
  • Beğen
Tepkiler: omursevim
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Teşekkürler.Başka herhangi sorun olmaz değilmi..

Eğer amerikadan kargo ile getirecekseniz imei sorun yaratabilir .ve türkiyrden 1 - 3 ay önce alırsanız: güncelleme sorun olabilir çünkü Türkiye güncellemeleri biraz geç dağıtıyor başka sorun olmaz.

mavigülen

Üye
Selam Arkadaşlar,
Note2'de mail veya smsleri S-Pen ile airview özelliğini kullanarak okunabiliyoruz. Peki mail veya sms geldiğinde bildirimler(notifications) bölümünde bu airview özelliği kullanılıyor muydu? kullanabilen var mı? ben yanlış mı hatırlıyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar,
Yukarıdaki soruma cevap verecek arkadaş var mı?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Arkadaşlar,
Yukarıdaki soruma cevap verecek arkadaş var mı?

Evet bildirim çubuğundan air view kullana bilirsiniz ben denedim oluyor

- - - Eklendi - - -

Yeni fark ettim bu dediğim bildirim çubuğundan air view sadece Note 2 de denedim başka cihazlarda olmayabilir.

mavigülen

Üye
Bende neden olmuyor? airview özelliği açık. Ki zaten, örneğin SMS'leri açtığımda dokunmadan üzerinde bekletip okuyabiliyorum. Ancak, yeni bir sms geldiğinde, bildirim bölümünden kalem ile airview özelliğini kullanamıyorum. sms, mail v.s. okumuyor.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bende neden olmuyor? airview özelliği açık. Ki zaten, örneğin SMS'leri açtığımda dokunmadan üzerinde bekletip okuyabiliyorum. Ancak, yeni bir sms geldiğinde, bildirim bölümünden kalem ile airview özelliğini kullanamıyorum. sms, mail v.s. okumuyor.

Cihaz nedir acaba

mavigülen

Üye
Cihaz nedir acaba
Cihaz NOTE 2. Zaten note 2 kulübündeyiz. Sorum şu; airview özelliği notifications (bildirimler) bölümünde geçerli mi?
Ben soruyu anlamatamış veya Siz soruyu yanlış anlamış olabilir misiniz? Çünkü siz "bende oluyor" dediğiniz özelliği hiçbir yerde bulamadım. link video resim v.s. ile ispatlayabilir misiniz?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Cihaz NOTE 2. Zaten note 2 kulübündeyiz. Sorum şu; airview özelliği notifications (bildirimler) bölümünde geçerli mi?
Ben soruyu anlamatamış veya Siz soruyu yanlış anlamış olabilir misiniz? Çünkü siz "bende oluyor" dediğiniz özelliği hiçbir yerde bulamadım. link video resim v.s. ile ispatlayabilir misiniz?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye

Buda sms

mavigülen

Üye
Resimler için Çok teşekkür ederim.
Ben de neden olmuyor?
Ne yapmam gerekiyor? Sizinki N7100 mi? Android 4.1.2 mi?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Evet android 4.1.2 rootsuz original Türkiye N7100XXDMF1 Romunu kullanıyorum bende sıkıntı yok

bessa27

bessa27

Üye
Note 2 miz icin 4.3 guncellemesi ne zaman bilgisi olan varmi kankiler..

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Note 3 çıktıktan sonra verilecek forumlarda okuduğum kadarıyla eylülün 15 -23 arasında gelebilir.

alpamis226

Üye
note 2 için çizim programı navigasyon vb yararlı programların linkini verebilirmisiniz

- - - Eklendi - - -

birde arkadaşlar telefonun üzerinde gelen navigasyon programı birden kaynboldu geri nasıl getireceğim

Üst Alt