Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
sen baya geri kalmışsın ama bir yönden iyi pil çok hızlı bitiyor pili hala düzeltemediler :(

• Beğen
Tepkiler: s3 mini

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Benim stock romum n7100xxalj3

alenkolik

alenkolik

Üye
Sırf bu güncelleme olayı yüzünden samsung cihazlarindan soğumak üzereyim. Beklemekten sıkıldım artık walla. Kaç aydır tık yok.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Adamlar rahatça rom yaparken 3 5 kişi 3 ayda mükemmel denilebilecek bir rom yaparken samsungda çalışan onca adam ne yapıyor bilemiyorum

srkn.cskn

Üye
S.a arkadaşlar ben 4 gün once note 2 aldim yalniz apk. Oyun yukleyim dedim olmadi the dark knight rises ama nedense bir turlu beceremiyoorum yardimci olursaniz sevinirim ..

ginaz

Üye
S.a arkadaşlar ben 4 gün once note 2 aldim yalniz apk. Oyun yukleyim dedim olmadi the dark knight rises ama nedense bir turlu beceremiyoorum yardimci olursaniz sevinirim ..

Ayarlar - güvenlik - burdaki bilinmeyen kaynaklar yanina tik at apk yüklersin ozaman. Hayırli olsun bu arada

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bilinmeyen kaynakları aktif hale getirmelisin

• Beğen
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Eğer pqket ayrıştırma hatası ceriyorsa yapacak bir şey yok

• Beğen

tabutt

Üye
arkadaşlar çok değişik bi sorunum var dünden beri telefonun geri bildirim tuşu çalışmıyo.daha açık söylemek gerekirse ayarlar/ses/dokunmalı geri bildirim aktif haldeydi dünden beri çalışmıyo nedenini anlamadım tiki kaldırıp tekrar kodum telefonu kapatıp açtım ama banamısın demiyo yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

ginaz

Üye
arkadaşlar çok değişik bi sorunum var dünden beri telefonun geri bildirim tuşu çalışmıyo.daha açık söylemek gerekirse ayarlar/ses/dokunmalı geri bildirim aktif haldeydi dünden beri çalışmıyo nedenini anlamadım tiki kaldırıp tekrar kodum telefonu kapatıp açtım ama banamısın demiyo yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Güç tasarrufu açıksa belki sistem kapatmıştır. Güç tasarrufuna bir bak
Ayarlardan güç tasarruf modunu sıfır konumuna getir düzelir

cuneytneo

Üye
Mrb. Arkadaşlar ben 3 gündür telefonunda donma yasiyorum. Resetlemeden düzelmiyor. En son çare fabrika ayarlarina döndüm ve yanlislikla binden resim ve videoyu arti bugüne kadar yüklediğim herşeyi kaybettim bu sırada hala donma yaşıyorum. Hiç birşey yapamiyorum.
Yardım edebilecek olan varmı bu konuda.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Mrb. Arkadaşlar ben 3 gündür telefonunda donma yasiyorum. Resetlemeden düzelmiyor. En son çare fabrika ayarlarina döndüm ve yanlislikla binden resim ve videoyu arti bugüne kadar yüklediğim herşeyi kaybettim bu sırada hala donma yaşıyorum. Hiç birşey yapamiyorum.
Yardım edebilecek olan varmı bu konuda.
Sistem uygulamalar tarafından şişirilmiş olabilir. Stock rom odexed olduğu için şişip zamanla yavaşlama yapabiliyor. Genelde bu uzun bir sürede ortaya çıkmakta. Sanirim çok fazla uygulama vs. Yuklediniz.
Peki telefon 0miydi yoksa 2.el falan mı?

- - - Eklendi - - -

Ayrica çözüm için ses açma menu ve kapatma tuşlarına basafak telefonu recovery moda alın ve zaten tüm dosyalarınız silinmiş [:(] wipe data ve wile cache yapın.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
bu sorunu benden başka yaşayan var mı acaba her sürümünu denedim yok hep böyle iphone için olan bile var note 2 yok

• Beğen

ginaz

Üye
bu sorunu benden başka yaşayan var mı acaba her sürümünu denedim yok hep böyle iphone için olan bile var note 2 yok

Photoshop tounch kullaniyorum ama seninkinden farkli biraz görüntüsü bende bir sorun yok gayet güzel çalısiyor. Bazilari galeriye kayit yapmiyor demis ama benimki yapiyor. Ben bu siteden bulmustum apksini. Forumlarda var

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ben dikey olanı bulamadım
Biliyorsan link yada sote isimi verebilirmisin

• Beğen

cuneytneo

Üye

Sistem uygulamalar tarafından şişirilmiş olabilir. Stock rom odexed olduğu için şişip zamanla yavaşlama yapabiliyor. Genelde bu uzun bir sürede ortaya çıkmakta. Sanirim çok fazla uygulama vs. Yuklediniz.
Peki telefon 0miydi yoksa 2.el falan mı?

- - - Eklendi - - -
.

Ayrica çözüm için ses açma menu ve kapatma tuşlarına basafak telefonu recovery moda alın ve zaten tüm dosyalarınız silinmiş [:(] wipe data ve wile cache yapın.

Telefonu sıfır almıştım. 1seneye yaklaştı.ilk çıktığında almıştım. 1gbta yakın boş alan vardı. Kaybolan resimleri kurtarma şansımız var mı ayrica..

_ardaa

_ardaa

Üye
Batteryguru tarzı bir uygulama var mıdır tavsiye edebileceğiniz, yada bizim işlemcilere göre uyarlanmış batteryguru da olabilir.

Artles

Artles

Üye
Arkadaşlar ben bazen hiç bi senkronizasyondan bildirim alamiyorum ( 4sq , facebook messenger, twitter ) telefonu resetleyince düzeliyor. Sebebi ne olabilir, sizdede oluyor mu ?

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu sıfır almıştım. 1seneye yaklaştı.ilk çıktığında almıştım. 1gbta yakın boş alan vardı. Kaybolan resimleri kurtarma şansımız var mı ayrica..
Bazı programlar var dosya kurtatmak için. Eğer dosyanın üzerine yazilmadiysa kurtarilabilir. Benim denedigim programlarda hafıza kartındaki disyalar kurtariliyordu ama denemek lazım

- - - Eklendi - - -

Batteryguru tarzı bir uygulama var mıdır tavsiye edebileceğiniz, yada bizim işlemcilere göre uyarlanmış batteryguru da olabilir.

Antutu Battery saver pro

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar ben bazen hiç bi senkronizasyondan bildirim alamiyorum ( 4sq , facebook messenger, twitter ) telefonu resetleyince düzeliyor. Sebebi ne olabilir, sizdede oluyor mu ?

Vallahi kardeşim son zamanlarda bilgisayar olsun mobil olsun cihazların alıştığımız özelliğini engelleyebilen malwareler veya küçük zararilara o kadar çok rastliyorum ki. Ne yazikki günümüzde sistemin kararlılığı kendi kendine bile bir şekilde bozulabiliyor.
Bahsettiğin bildirim beklediğin programlari sıfırlarsan duzelebilir.

Üst Alt