Formatta sorun olmazda yeni yazılım yüklerken gitme ihtimali var.Iyi günler note 2 kullanicisiyim. Fakat imei kopyalanmis. Bu durumda tel. Format atarsam sorun olurmu.. simdiden Teşekkürler

klavye açıkken bildirim çubuğundan giriş yöntemine tıkla halledebilirsin

Bak şimdi klavyeyi ac.bosluk tusunun hemen solunda ayarlar ikonu var.ona basili tut.sonra sag alttaki ayarlar ikonuna tikla gir.ordan surekli girişin tikini kaldir.imlec kontrolunude tikle.olmus olmasi lazim![]()

Nası yok ya
O zaman klavyeyi ac bildurum cubugundan giris yöntemini sece tikla gurus yontemlerini yapilandir de samsung klavyenin yanindaki ayarlar ikonuna tikla ordan gir
Swiftkey kurmussun sen.uygulama yoneticis8nden swiftkeyi kaldır o zaman

32 çok 16 yeter bana şimdilik aynısının 16lığı varsa olabilir.
Bu arada root konusunda halen kararsızım yapsam mı yapmasam mı diye.
Çok basit şekilde root ve unroot yapabileceğim bir uygulama var mı.
Merhaba arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum note 2 cihazım baya da uğraşıyorum birinci sorunum cihaz donuyo orjinal neden boyle yapiyo anlamış değilim bir digeri ise belleği 16 gb 5 gb sistem kullanıyor bunun danerden baksan 3 gb yi kullaniyor telefon iki bos oyun felan yukledim 10 gb dolmadan bellek doldu dedi sildim bir suru yerde var fonksiyonlar yavas simdiden Teşekkürler. ..
Root yapmak basit odin ve root yapmak için gereken dosyayla bir dk nı almaz. Ama unroot için galiba sıfırdan stock rom yüklemen lazım.