Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Kurfali66

Üye
Etkin ses duzeyi diye bisey var konusurken ama benim stock rom degil belki stokta yoktur.

killergh

Üye
Bizim evde 2 tane note2 var o h ve h+
Girerken ben e de giriyorum 3g aboneligimde var bunu nasil düzeltebilirim
Bide avea online de telefon olarak galaxy tab gözüküyor lütfen yardımci olunuz

• Beğen
Tepkiler: Jelly Beanci
aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy tab olarak gözükmesi sitenin sorunu da 3g olayı için:
Bildirim çubuğundan mobil veriye basılı tut açılan sayfadan şebeke modunu sadece WCDMA yap. 3g

killergh

Üye
Onuda denedim ama olmadi ben bundan once faturasidim onda giriyodum ama simdi giremiyorum

alenkolik

alenkolik

Üye
Güncelleme ne zaman gelecek? Bilgisi olan var mı? Çok bekledik.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Aynen 4.2.2 yi galaxy mega dan ace 2 kadarki cihazların neredeyse tamamı aldı neden bu kadar bekletiyorlar anlamadım s3 için beta sürümü çıktı note 2 tık yok :(

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Telefonun hafızasındaki uygulamaların datalarını nasıl rootsuz sd karta atabiliriz vede eğer taşıyamıyorsak 4.2.2 güncelemesi ile gelecek mi

kekeleme

Üye
arkadaşlar nihayet note 2 mi aldım bir isteğim olacak vodafone cepnetim var bu netle tv film izleye bilecegim program site v.s varmı acaba

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
arkadaşlar nihayet note 2 mi aldım bir isteğim olacak vodafone cepnetim var bu netle tv film izleye bilecegim program site v.s varmı acaba

Tv izle diye bi program var play store de indirip izleyeblirsiniz

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Yeni fark ettim

Çekirdek sayısı hızı baya etkiliyormuş

Geçen gün media markt gezerken bir baktım galaxy mega özelliklerinde 1.7 ghz çift çekirdek yazıyor ben ilk başta 1.7 ghz 1.6 ghz geçerdiye ben söyle sanıyordum

Mesela note 2 4 çekirdek 1.6 ghz ben eskiden şöyle düşündüm telefonda 400 mhzlik 4 çekirdek var toplam 1.6 ghz diye yani galaxy mega daha hızlı zannettim eve geldim kıyaslama yaptırdım ve note 2 in işlemcisi 1.88x daha hızlı sonuç verdi meğer
Note 2 de 1.6+1.6+1.6+1.6 mış yani toplam 6.4 ghz mega da 1.7 +1.7 mıs yanı 3.4 ghz
6.4 bölü 3 4 eşittir 1.88

• Beğen
Tepkiler: barikatdiss
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bir sorcam sizin cihazınızdaki durum bölümünde ne yazıyor benimkinde nedense değiştirildi yazıyor araştırdım genwlde normal yada resmi yazıyormuş cihaz rootluve güncelemeleri alabiliyor download menüsü official official 0 yazıyor değiştirildi yazısı garantiyi bozar mı ?

tolunay378

Üye
Bir sorcam sizin cihazınızdaki durum bölümünde ne yazıyor benimkinde nedense değiştirildi yazıyor araştırdım genwlde normal yada resmi yazıyormuş cihaz rootluve güncelemeleri alabiliyor download menüsü official official 0 yazıyor değiştirildi yazısı garantiyi bozar mı ?

Bildiğim kadarıyla değiştirildi yazıyorsa garanti gider ama download modda offical yazması bence garip

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bazı forumlarda anti virüs programları cihaz yöneticileri eklendiğinde de değiştirildi yazar diyor bende zaten qnti virüs kullanıyorum ondan mıdır

tolunay378

Üye
Bazı forumlarda anti virüs programları cihaz yöneticileri eklendiğinde de değiştirildi yazar diyor bende zaten qnti virüs kullanıyorum ondan mıdır

Titanumdan yedek alıp antivirüsü kaldırın ve tekrar kontrol edin o zaman

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Telefon rootlu değil

tolunay378

Üye
Bi sorunum var.
Telefona ne yaptıysam deep sleep moduna geçiremedim siz ne önerirsiniz bunun için?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Backup alamıyorum

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
O konuda bir bilgim yok

Üst Alt