Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Hayir. Donanim farkli oldugu note2 romunu yuklesen bile cihaz hard brick olacaktir. Ayriyetten bu telefonda ekstradan deli gibi rasyasyon sorunu var. Bence bjndan vazgeç

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Note 2 kullananların dikkatine şimdi yeni çıkan s4 en sevdiğim özelliği kamera uygulaması bana (drama shot) çekim yapan bir uygulama varsa link ve yada isimini yazarmısınız şimdiden teşekkür ederim.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar note 2 nizin ekranınnda hiç çizik varmı duyduğuma göre çizile biliyormuş
ben 1 hafta sonra ipg den alcam bilgilerininize

Kurfali66

Üye
Benim ekranda kılcal bir çizik var ama en sol üst köşede yani ekranda sayılmaz ama aynı malzeme olduğu için cizilebiliyor

mehmetsahinavci

Üye
Benide ekleyin arkadaşlar note 2 yeni aldim.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Ben 3 aydır sanırım jelatinsiz kullanıyorum sorun yok.
Ama çizilme riski var tabi

Kurfali66

Üye
Pahalı jelatin almıştım ama görüntü kalitesi bozuldu o yüzden en iyisi jelatinsiz kullanmak ekranı öyle samsung Star falan gibi değil hemen çizilsin

saynesim

saynesim

Üye
Bize yine güncelleme gelmedi s3 çıkmış

Kurfali66

Üye
Custom rom kullanmak en iyisi bence
Zaten note 2ye gecikecegi söylemisti

EAGLE_TEAM

EAGLE_TEAM

Üye
kardeşim bende note 2 kullanıcısıyımm

yasiny166

Üye
Bende NOTE2 sahibiyim

- - - Eklendi - - -

Benim sorum iyi bir indirme programi varsa bana yardimci olabilecek biri var mi

romaryu

Üye
Bende NOTE2 sahibiyim

- - - Eklendi - - -

Benim sorum iyi bir indirme programi varsa bana yardimci olabilecek biri var mi

ADM Pro yani advanced download Manager idm ile ayni 8 kanala indirme yapıyor markete mevcut ve ücretli aksini Google'da bulabilirsiniz

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bir şeyi merak ettim acaba herkesin s penindeki numara aynı mı diye acaba herkes s penin arkasındaki rakamları yazabilir mi ?

kekeleme

Üye
arkadaşlar nasipse 1 hafta sonra note 2 almayı düsünüyorum bir sorum var şuan kullandığım telefon 5800 ve video youtube izlerken cepnetle donma olmadan izliyorum acaba bu note 2 dede olurmu

Kurfali66

Üye
Telefondan youtubede 1080p olan bir videoyu yüksek hızlı bir internet olunca hd acıyor istersen kapatabilirsin 3gden açınca hq acıyor onu da kapatınca 240p gibi bir çözünürlükle acıyor.

kekeleme

Üye
yani cepnetle düsük çözünürlükte donmadan birşeyler izleyebilirim ozamam

yunus1309

yunus1309

Üye
Beni de yazın titanyum gri note2 :)

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar nasipse 1 hafta sonra note 2 almayı düsünüyorum bir sorum var şuan kullandığım telefon 5800 ve video youtube izlerken cepnetle donma olmadan izliyorum acaba bu note 2 dede olurmu

Bende 5800 kullanıyordum cepnet paketi ile note2 ye geçtim bi kaç
Kez müzik dinlemek için youtube kullandım videoyu yaklaşık 1 dakika
Sonra acıyor ama biraz beklersen donma olmuyor gibi tabi
Videonun kalitesine gore değişiyo eger müzik dinlemek için kullaniyorsan
Ttnet muzik yada fizy tavsiye ederim

kekeleme

Üye
Beni de yazın titanyum gri note2 :)

- - - Eklendi - - -

Bende 5800 kullanıyordum cepnet paketi ile note2 ye geçtim bi kaç
Kez müzik dinlemek için youtube kullandım videoyu yaklaşık 1 dakika
Sonra acıyor ama biraz beklersen donma olmuyor gibi tabi
Videonun kalitesine gore değişiyo eger müzik dinlemek için kullaniyorsan
Ttnet muzik yada fizy tavsiye ederim

ben 5800 düşük kalitede olsa film video tv filan izlemeyi seviyorum bundada donmadan izleye bilirmiyım merak etmistim

yunus1309

yunus1309

Üye
Wifi den izliyorum ama 3g ile hic denemedim bugün dener yazarim sonucu :)

Kurfali66

Üye
Arkadaşlar müzik dinlemek için YouTube değil müzik bul uygulamasını kullanabilirsiniz.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Benim note 2 imi bir nedenden dolayı odinden root ettim ama rom falan yüklemedim yani orijinal romda ama root tan çıkmak istiyorum internette android 4.1.1 ofical rom var ama benim telefonum orijinalden 4.1.2 olarak geldi nasıl sürümü değiştirmeden nasıl unroot edebilirim bulamadım

- - - Eklendi - - -

Benim note 2 imi bir nedenden dolayı odinden root ettim ama rom falan yüklemedim yani orijinal romda ama root tan çıkmak istiyorum internette android 4.1.1 ofical rom var ama benim telefonum orijinalden 4.1.2 olarak geldi nasıl sürümü değiştirmeden nasıl unroot edebilirim bulamadım

- - - Eklendi - - -

Üst Alt