dolorex68
Üye
Aospnin boyutu 150mb iken sammy romun boyutu 0.9gbtir.
Sence o kadar doldurma varken farkları illa saymam gerekir mi?
Sağolasın
Aospnin boyutu 150mb iken sammy romun boyutu 0.9gbtir.
Sence o kadar doldurma varken farkları illa saymam gerekir mi?
Selam arkadaşlar bugün benim için üzücü bir olay yaşandı TLF elimden köşesinin üstüne düştü ve köşede ezilme oldu ve köşe boyası kalktı simsiyah oldu o kısım sanki demir gözüküyor o kısmı ne ile kapatabilirim tecrübeli olan kişilerden bilgi beklemekteyim. kolay gelsin
Sağolasın
Selam arkadaşlar bugün benim için üzücü bir olay yaşandı TLF elimden köşesinin üstüne düştü ve köşede ezilme oldu ve köşe boyası kalktı simsiyah oldu o kısım sanki demir gözüküyor o kısmı ne ile kapatabilirim tecrübeli olan kişilerden bilgi beklemekteyim. kolay gelsin
yardım edebilicek birisi varmı acaba ...
Bende koruyucu vardı çıkarıp attım daha memnunum
Koruyucu dediğin ekran mı yoksa kap mı ?
Bu arada yukarda kılıf demişim o öneri isteyen kardeşim için kap olarak düzelteyim onu
Deralerim sebeiyle giremiyorum. Ayın 6sinda oturucam ve telefonumdan 21 sayfadaki herkesi ekleyecegim.ilgi için sağolun arkadaşlar kolay gelsin herkese
Eğer orayı sürtünmeye falan mağruz bırakırsanız boyası dökülebilir.
Daha dikkatli kullanmak gerekicek artık. Başka tarzda kimyasallar varmi bilmiyorum.
- - - Eklendi - - -
Peki yazayımAOSP:
1. Firmalara ait gerekli gereksiz uygulamalar bulunmaz.
2.sistemin üzerinde cihazda özel bir durum varsa buna özel driverlar bulunmaz. Örnek aosp de spen driver olmadığı için çalışmaz.
3.Alette herhangibir firma tarafından yapılan arayüz bulunmadığı için cihaz 2.bir yükten kurtulur. Ayrıca arayüzün kısıtladığı project butter benzeri performans özellikleri kullanılabilir.
4. Rom da yine çoğu ngereksiz şeyler olmadığı için çok akıcı ve rahat olur. Hiçbir çalışmaya engel yama, mod bulunmaz. Örneğin orjinal samsung romu 0.9gb iken bir aosp romu 150mb. Yaklaşık 1/6sı kadar yer ve hafıza kaplıyor.
En önemli farklar bunlar arkadaşım

Eyvallah ben ilkinde de anlamıştım ama cevabım kısa olduğu için açıklama gereği duydun heralde çok teşekkür ediyorum sağolasın![]()

Samsung s4 gelecek güncelleme ile hafıza olayını hal edecekmiş peki bizim note 2 lere ne olacak bizde bu güncellemeden yararlana bilirimiyiz
Merhabalar bende note 2 kullanicisiyim.
Benim sormak istedigim 3 konu var.
Birincisi ; bu s beam sadece note2 den note2 ye mi ? S3 e denedim calismadi. Note2 ile denedim calisti yani aygitta bir sikinti yok.
Ikinci olarak; allah askina bu pano nerde :confused: s penle resim sayfa vs ne gelirse kesiyorum. Panoya kopyalandi diyor. Ama aradim taradim bulamiyorum.
Son olarak; s not disinda bi not alma uygulamasi yok mu txt olarak kayit yapan. S note sdn mi oyle bi formatta kaydediyor onuda pc de acamadim.
Cevaplariniz icin simdiden tesekkurederim.