Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

n73balikesir

Üye
sağol..biraz daha adım adım anlatırsan ynlış yapmam o kadar kayıtım var...
video-resimleri pc ye atıcam..oyunlar-programla uygulamarım nolucak....
rehberim nolucak...
en son sürümü nasıl yüklerim...

Kurfali66

Üye
Cmw recovery kuruluysa recovery menüsünden backup seçeneğini sececeksin 5 dk falan sürecek telefona yedekleme yapacak sdcard/clockworkmod/backup adresine gelecek bir nevi Windows geri yükleme gibi

canko13

canko13

Üye
Dün avea bayisine gittim.note 2 verip s4 alicaktim üzerine 1000 tl vericektim.s4 elime aldim tel çok küçük geldi elime..ve note 2 kiyamadim satmaya ve bayiden çıktim..zaten kamera dışında fazlada bir fark yok..zaten bazi uygulamalar güncellemeyle note 2 gelicekmiş , bilmiyorum ne kadar doğru..note2 alıştinmi ayrılmasi zorr..

Kurfali66

Üye
Note 2 batarya olarak cok üstün ekranı 720p olduğu için az tüketiyor 1080lere göre ise de daha fazla batarya hacmi var

opr

Üye
Dün avea bayisine gittim.note 2 verip s4 alicaktim üzerine 1000 tl vericektim.s4 elime aldim tel çok küçük geldi elime..ve note 2 kiyamadim satmaya ve bayiden çıktim..zaten kamera dışında fazlada bir fark yok..zaten bazi uygulamalar güncellemeyle note 2 gelicekmiş , bilmiyorum ne kadar doğru..note2 alıştinmi ayrılmasi zorr..

note 2 nin üstüne 1000 lira verilip s4 alınırmı s4 çok fazla bir üstünlüğü yok bence iyi yapmışsın

ginaz

Üye
arkadaşlar ben not2 alalı 6 ay oldu galiba turkcellden kayseride ilk alanlardanım :)
orjinal romu kaldırıp slimrooms 4.2.2 yüklemiştim bir aydan fazla kullandım çokta memnundum tek sorun çok pil harcıyordu. telefonu çok kullananlardanım mail al foto çek onları mail uzun tel görüşmeleri wifi 24 saat açık birde oyunlar tabi stock romla sabah dolu şarjla ertesi gün öğlene kadar idare ediyordum ama custom rom akşamdan akşama takmaya başladım şarja bazen akşam eve gittiğimde %10 falan kalıyrdu bende orjinal roma döndüm şimdi şarj yine iyi gidiyor. 4.2.2 rom için bir tavsiyeniz varmı

opr

Üye
Bende1 ay oldu alalı şu rom olayı çok fark yapıyormu merak ediyorum

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben not2 alalı 6 ay oldu galiba turkcellden kayseride ilk alanlardanım :)
orjinal romu kaldırıp slimrooms 4.2.2 yüklemiştim bir aydan fazla kullandım çokta memnundum tek sorun çok pil harcıyordu. telefonu çok kullananlardanım mail al foto çek onları mail uzun tel görüşmeleri wifi 24 saat açık birde oyunlar tabi stock romla sabah dolu şarjla ertesi gün öğlene kadar idare ediyordum ama custom rom akşamdan akşama takmaya başladım şarja bazen akşam eve gittiğimde %10 falan kalıyrdu bende orjinal roma döndüm şimdi şarj yine iyi gidiyor. 4.2.2 rom için bir tavsiyeniz varmı
Aosp romlar hızlı olması ve sürekli 60fps olması yönüyle daha çok sarj yer. Ayrıca hafif olabilmesi için de pil için ayrıca modlama yapılmaz genel olarak.

Arkadaşlar foruma girdikce sorularını yanitlayacagim.

dolorex68

dolorex68

Üye

Aosp romlar hızlı olması ve sürekli 60fps olması yönüyle daha çok sarj yer. Ayrıca hafif olabilmesi için de pil için ayrıca modlama yapılmaz genel olarak.

Arkadaşlar foruma girdikce sorularını yanitlayacagim.

Aosp romlar ile normal custom romlar arasında ne gibi farklar var acaba

canko13

canko13

Üye

Böyle bir şarzli kılıf kullanan varmi arkadaşlar almayı düşünüyorum.ne dersiniz.tel çokmu kaba görünür acaba..??

bellas

Üye
bende bir note 2 sahibi olarak bu klube sizi destekliyorum

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Aosp romlar ile normal custom romlar arasında ne gibi farklar var acaba

Aospnin boyutu 150mb iken sammy romun boyutu 0.9gbtir.
Sence o kadar doldurma varken farkları illa saymam gerekir mi?

- - - Eklendi - - -

Böyle bir şarzli kılıf kullanan varmi arkadaşlar almayı düşünüyorum.ne dersiniz.tel çokmu kaba görünür acaba..??

O kılıfların çabuk bozulduğu söyleniyor. Ayrıca evet bayagi kaba durur.

canko13

canko13

Üye
Note2 karnel kullanmalimiyim.veya kullanacaksam tavsiye ettiğiniz bir karnel varmı??

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Note2 karnel kullanmalimiyim.veya kullanacaksam tavsiye ettiğiniz bir karnel varmı??

Kernele gerek yok. Ama illaki istersen perseus kernelin son versiyonu çok iyi. Her işe müdahale hakkın oluyor

canko13

canko13

Üye
peki rom yüklemelimiyimm.yüklersem nasıl bir değişiklik olur..

canko13

canko13

Üye
Birde karneli yükleyemedimm.nerde hata yapıyorum bilmiyorum..karnelden önce rom mu yüklemem lazım acaba???

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi

Hazır rootlu ve üzerinde bolca değişiklik yapılmış olur romda. Bazı yamalar da özenle Roma eklenmiş oluyor.

- - - Eklendi - - -

Hazır rootlu ve üzerinde bolca değişiklik yapılmış olur romda. Bazı yamalar da özenle Roma eklenmiş oluyor.

- - - Eklendi - - -

Birde karneli yükleyemedimm.nerde hata yapıyorum bilmiyorum..karnelden önce rom mu yüklemem lazım acaba???

Önce root olmalı sonra da CWM olmalı. Sonra kernel yuklenebilir.

canko13

canko13

Üye
Telefonum root lu..ama yüklenmiyor karnel.odin le yüklemek istiyorum olmuyor yüklemiyor..

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Telefona xda dan en son versiyon CWM kur. Daha sonra .zip halinde olan bir kerneli cwm menüsünden kur. Ama kurmadan önce wipe cache ve wipe dalvik cache yapmayı unutma

pasa_mahmut

Üye
Selam arkadaşlar bugün benim için üzücü bir olay yaşandı TLF elimden köşesinin üstüne düştü ve köşede ezilme oldu ve köşe boyası kalktı simsiyah oldu o kısım sanki demir gözüküyor o kısmı ne ile kapatabilirim tecrübeli olan kişilerden bilgi beklemekteyim. kolay gelsin

Üst Alt