Dün avea bayisine gittim.note 2 verip s4 alicaktim üzerine 1000 tl vericektim.s4 elime aldim tel çok küçük geldi elime..ve note 2 kiyamadim satmaya ve bayiden çıktim..zaten kamera dışında fazlada bir fark yok..zaten bazi uygulamalar güncellemeyle note 2 gelicekmiş , bilmiyorum ne kadar doğru..note2 alıştinmi ayrılmasi zorr..

Aosp romlar hızlı olması ve sürekli 60fps olması yönüyle daha çok sarj yer. Ayrıca hafif olabilmesi için de pil için ayrıca modlama yapılmaz genel olarak.arkadaşlar ben not2 alalı 6 ay oldu galiba turkcellden kayseride ilk alanlardanım
orjinal romu kaldırıp slimrooms 4.2.2 yüklemiştim bir aydan fazla kullandım çokta memnundum tek sorun çok pil harcıyordu. telefonu çok kullananlardanım mail al foto çek onları mail uzun tel görüşmeleri wifi 24 saat açık birde oyunlar tabi stock romla sabah dolu şarjla ertesi gün öğlene kadar idare ediyordum ama custom rom akşamdan akşama takmaya başladım şarja bazen akşam eve gittiğimde %10 falan kalıyrdu bende orjinal roma döndüm şimdi şarj yine iyi gidiyor. 4.2.2 rom için bir tavsiyeniz varmı
Aosp romlar hızlı olması ve sürekli 60fps olması yönüyle daha çok sarj yer. Ayrıca hafif olabilmesi için de pil için ayrıca modlama yapılmaz genel olarak.
Arkadaşlar foruma girdikce sorularını yanitlayacagim.
Aosp romlar ile normal custom romlar arasında ne gibi farklar var acaba
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Böyle bir şarzli kılıf kullanan varmi arkadaşlar almayı düşünüyorum.ne dersiniz.tel çokmu kaba görünür acaba..??
Note2 karnel kullanmalimiyim.veya kullanacaksam tavsiye ettiğiniz bir karnel varmı??
peki rom yüklemelimiyimm.yüklersem nasıl bir değişiklik olur..
peki rom yüklemelimiyimm.yüklersem nasıl bir değişiklik olur..
Birde karneli yükleyemedimm.nerde hata yapıyorum bilmiyorum..karnelden önce rom mu yüklemem lazım acaba???