Cebe sigicak diye alacaksan alma kardes ama bilgisayarini ve telefonunu ayni anda yaninda istiyorsan al tavsiyemdir cunku ben oyle yaptim..

Ben alali bir hafta oldu ama cook memnunum. Ilk baslarda buyuk diye alisamiyosun zorluk yasiyosun ama sora alisiyorsun... cebe sigmaz diyorlar ama pantolon cebinede esofman cebinede sigiyor. Biraz rahatsiz edebilir ama emin ol daha sonralsri alisiyosun.. en azindan ben bir haftada alistim. Birde alacagin telefonun ana distribütör garantisi olup olmadigina dikkat et. Yani cihaz telpa, basari, genpa vs. Garantisi altindaysa al. Bunun kontrolunude alacagin yerde yapabilirsin. Benim tavsiyem telpa.com.tr den yapman. Ornegin alacagin telefon basari firmasinin garantisi altinda eger telpanin sitesinde bu cihaz telpa guvencesi altindadir diyorsa al ama demiyorsa alma çünkü o cihaz basarinin cihazı da degildir ve bandrol sahtedir. Cunku sana satarken kutunun ustundeki bandrolu gosterirler guvenmen icin. Benim soyleyecekletrim bu kadar.
Ha unutmadan son olarak

bu saydigim firmalarin fiyatlari madia markt, teknosa, dart vs. Gibi eloktronik marketlere gore pahalidir ama onlarin ucuz satmasinin sebebi yurt disindan cihazlari kendileri getirip kayit yaptiriyo olmalaridir bunu bil. 300 400 lira icin onca parayi cope atma derim. Bu ekektronik marketlerdede bu firmalarin bandrolunu gorursun fakat inanma cunku degil benim bi arkadadim ucuz diye ordan s3 aldi bandrolude telpa idi ama siteden kontrol ettigimde telpa guvencesi altinda degildir diye yaziyordu arkadasim ger goturdu ve iade etti o yuzden boyle ugrasma ve normal bi avea turkcell vodafone bayilerinden al telefonunu. Dedigim gibi internetten genede kontrol etmeyi unutma

)