Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

dolorex68

dolorex68

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]
Note 2 de telefonun belleğindeki uygulama+oyunları nasıl sd karta aktarabilirim yada bu mümkünmüdür ?

Mümkün değildir demek yanlış olur fakat çok itinalı bir işlem olduğunu duydum ve bildiğim kadarıyla telefonunda rootlu olması lazım zahmetli bir iş adamlar 32 gb ve 64GB lık cihazlarını satabilmek adına böyle bir politika izlemişler ben uğraşırım yaparım dersen forumda çeşitli konular mevcut[/SIZE][/COLOR]

yeni1sans

Üye
benimde var note 2

atmaca508

atmaca508

Üye
bende bugün alacam elektro word den almadan soruyum dedim nasıl telefon yoksa s4 mü beklesem

bayramdereli

Üye
s4 ü bekleme bence note 2 rahatlıkla işini görür en az 2 yıl telefon ihtiyacını karşılar...
bende bugün alacam elektro word den almadan soruyum dedim nasıl telefon yoksa s4 mü beklesem

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler...
[COLOR=""][SIZE=""]

Mümkün değildir demek yanlış olur fakat çok itinalı bir işlem olduğunu duydum ve bildiğim kadarıyla telefonunda rootlu olması lazım zahmetli bir iş adamlar 32 gb ve 64GB lık cihazlarını satabilmek adına böyle bir politika izlemişler ben uğraşırım yaparım dersen forumda çeşitli konular mevcut[/SIZE][/COLOR]

alenkolik

alenkolik

Üye
+ ates
+ yeni1sans

Listeye ekleyelim.

longway

longway

Üye
Bende Varım Ekleyin

bager29

Üye
Note Kullanali 1 ay oldu inanki kücük bile gelmeyebasladi

• Beğen
Tepkiler: erayweb

abdbilgin

Üye
galaxy s3 ten ben de geçtim note2 ailesine

ukkase

Üye
Selam, kiesi açtığımda bağlanıyor diyor. bağlanmıyor. Yardım lütfen.

doruk944

doruk944

Üye
Selam, kiesi açtığımda bağlanıyor diyor. bağlanmıyor. Yardım lütfen.

yüklerken yapıyosa bilemem ama ilk güncellemeyi bulmaya çalışırken bağlanamıyor diyorsa kiesi tekrar kur

atmaca508

atmaca508

Üye
Ve bugun aldim not 2 yi

atmaca508

atmaca508

Üye
benide ekleyin

alenkolik

alenkolik

Üye
Hayirli olsun. ;) hoş geldin aramiza.
Son iki sayfadi arkadaşları ekleyelim.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Beyler internetle ilgili sorunum var 15tatile kadar konuyu guncelleyemeyecegim. Arkadaşlar yardımcı oluyorlar zaten. 15 tatilde görüşmek üzere.

alenkolik

alenkolik

Üye
Şu arkadaşları eklede öyle git.

yolcuasog

yolcuasog

Üye
Note 2 klubune ben de katildim.saygilarimla;)

alenkolik

alenkolik

Üye
Hos geldin aramiza ;)

- - - Eklendi - - -

Real racing 2 icin note2 apk si. Bu guzel oyunun tadini cikartin. Kolay kolay bulamazsınız:) forumda bi arkadas dropbox dan up yapmis cok isime yaradi. Ne zamandır ariyordum iyi eğlenceler.

https://www.dropbox.com/s/zl77x60q6dmj4iy/RR2.apk

Tek sorun wifinizin acik olmasi gerek. Ben bunada raziyim.

tolunay378

Üye
Beni de ekleyin lütfen saygılar

alenkolik

alenkolik

Üye
Bugün itibariyle 4.1.2 guncellemesini aldim.

Üst Alt