cpt_nofear
Üye
Sistem çökmüstü sorun buydu efs falan ucmustu bunlar yapilmis ama güncelleme alamiyorumHangi servise verdiniz ve hangi sorunda
Odin ile tr 4.1.2 yi kurabilir misinizSistem çökmüstü sorun buydu efs falan ucmustu bunlar yapilmis ama güncelleme alamiyorum
Hocam odinle kurarken 4.3 den 4.1.2 ye gecerken çökmüstü zaten sistemOdin ile tr 4.1.2 yi kurabilir misiniz
4.3 den 4.1.2 ye geçiş olmadığı için sorun oluyor zaten ama şimdi ki sürümünüz 4.1.1 yani tr 4.1.2 ye geçmek sıkıntı olmaz knox yok zaten 4.1.1 de bi üst sürüme geçişte sıkıntı yapmazHocam odinle kurarken 4.3 den 4.1.2 ye gecerken çökmüstü zaten sistem
Hocam yapim numarasi altinda united arab Emirates yazıyor tr romu yok galiba telefonda4.3 den 4.1.2 ye geçiş olmadığı için sorun oluyor zaten ama şimdi ki sürümünüz 4.1.1 yani tr 4.1.2 ye geçmek sıkıntı olmaz knox yok zaten 4.1.1 de bi üst sürüme geçişte sıkıntı yapmaz
Hocam css farklı o yüzden öyledirHocam yapim numarasi altinda united arab Emirates yazıyor tr romu yok galiba telefonda
Kiese baglasam oradan alabilirmiyim odin harici ?Hocam css farklı o yüzden öyledir
Cihaz root lu demişsiniz stok rom kurmak için root olmaması gerekir zaten o yüzden ota dan almıyorsunuz cihazdan root kalkınca sorun çözülürKiese baglasam oradan alabilirmiyim odin harici ?
Peki rootu nasil kaldiririm hocam bide sayaçı nasil sifirlarim ?Cihaz root lu demişsiniz stok rom kurmak için root olmaması gerekir zaten o yüzden ota dan almıyorsunuz cihazdan root kalkınca sorun çözülür
Sayaç arttı mı ki. Ben note 2 de frame root kullandım çalıştı frame root kullanarak unroot yapabilirsinizPeki rootu nasil kaldiririm hocam bide sayaçı nasil sifirlarim ?
Cihaz durumu değişti yazıyor hocam efs falan ucmaz demi bu programla ?Sayaç arttı mı ki. Ben note 2 de frame root kullandım çalıştı frame root kullanarak unroot yapabilirsiniz
Yok efs ye bir etkisi yok bu uygulama sadece root ve unroot yapıyor. Cihaz durumu değişti demesinin sebebi rootlu olmasıCihaz durumu değişti yazıyor hocam efs falan ucmaz demi bu programla ?
Apk olarak mi indiricem hocam link falan varmı ? Yoksa marketten miYok efs ye bir etkisi yok bu uygulama sadece root ve unroot yapıyor. Cihaz durumu değişti demesinin sebebi rootlu olması
Evet ufak bi dosya zaten apk olarak indirip kurabilirsiniz. Uygulama içinde unroot a tıklayıp seçenekeri deneyip success yazısı çıltıysa olay tamamdır. Frame root yazınca rahatlıkla bulursunuz link bulursam eklerimApk olarak mi indiricem hocam link falan varmı ? Yoksa marketten mi
hocam peki buradan olurmu root kaldirma kismindan ?Evet ufak bi dosya zaten apk olarak indirip kurabilirsiniz. Uygulama içinde unroot a tıklayıp seçenekeri deneyip success yazısı çıltıysa olay tamamdır. Frame root yazınca rahatlıkla bulursunuz link bulursam eklerim
Tamam hocam sağolunEvet orası da olur deneyebilirsiniz olmazsa frameroot linki Framaroot ile tek hamlede Samsung Galaxy S2, S3, Note 2 root yapmak (Denendi)
Est yardımcı olabilmişsem sevindimTamam hocam sağolun
Efs yedeği alın muhtemelen arıza patch ile yuklemislerdir eger 4.1.2 yüklerseniz efs giderPeki rootu nasil kaldiririm hocam bide sayaçı nasil sifirlarim ?
Rootu kaldirip ota ile deniyicemEfs yedeği alın muhtemelen arıza patch ile yuklemislerdir eger 4.1.2 yüklerseniz efs gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?