Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Hafıza kartını aldık Samsung'un 4.3 güncellemesini bekliyoruz

Aynen hafıza kartını aldıktan sonra fark ettim uygulamaların sd taşınamadığını

İnşallah çabuk gelir 4.3

Ben rootladimda hatta sdye attim oyunlari 3-4 gun sonra sdler silindi bende telefondaki ivir zivir uygulamalari kaldirdim.unroot yaptim guncellemeyi bekliyorum

peki ne jadar daha dusebilir ki fiyati.. zaten 2000 liradan falan 1400e dustu.. yani 100 lira icin beklemek istemem.. aslinda bugun iş cikusi almayi planliyorum. cok zarar edermiyim ki?

Tahminen ne kadar olur guncellemenin boyutu? ?

Herzamanki güncellemeler gibi 650 - 900 mb arasında olabilir

Tepkiler: codblackops2
peki ne jadar daha dusebilir ki fiyati.. zaten 2000 liradan falan 1400e dustu.. yani 100 lira icin beklemek istemem.. aslinda bugun iş cikusi almayi planliyorum. cok zarar edermiyim ki?

En az 100 tl düşer çünkü note 3 snapdragon 800 le gelirse herkes elindekini satıp note 3 yüklenir ozaman note 2 saltanatı biter

ama snapdragon lu versiyon turkiyeye gelmeyecek diye duydum.. note 3 konu basliginda yazmislardi... snapdragon olan 4g oldugu icin gelmeyecek yaziyordu..

hmm.. tanitimi 4 eylulde yapılacaktı galiba note 3.. peki piyasaya surulecegi tarih belli mi?

4 eylülden sonra

Önce 4.3 ün betası sızar note 3 türkiyeye geldikten 5 15 gün sonra türkiyede dağıtıma başlanır yani çok beklicez

tesekkur ederim bilgilendirdigin icin.. aslinda samsung hic sevmiyorum ama note 2 baska yaa.. alcam insallah..

tesekkur ederim bilgilendirdigin icin.. aslinda samsung hic sevmiyorum ama note 2 baska yaa.. alcam insallah..

Alırsan Şimdiden hayırlı olsun sakin ekran kartı kötü diyenlerin dediğine inanma note 2 deki mali 400 mp 4 çekidekli daha güçlü kanıtı ;

Note 2 de titanyum grisinin çizgileri hoşuma gidiyor boyle çizik çizik

Flip cover kullaniyorum birde protective cover almak istiyorum cunku telefon benim elimdeyken ekran ustu dusme ihtimali % 5 .. elimden kayarda asagiyi vurursa cok daha kotu olur..o yuzden protective cover almayi düşünüyorum. . Tavsiye eder misiniz

Koruyucu arka kapak gibi birsey..yanlarida sariyor ve ekran tarafindada cikinti yapiyor.buda tam olarak ekrani korumasa da darbeleri azaltiyor

Hakikaten koruyor kullanımı zorlaştırmıyorsa senin zevkine ve kullanış biçimime bağlı .

bugün iş çıkışı note 2 aldım.. rengini bordo seçtim oldukça güzel.. çok kurcalayamadım ama yarın kullanım klavuzunu hatim edip tüm özelliklerine bakıcam beni de yazabilirsiniz kulübe

Haydaaa Almanyada s2 için 4.2.2 vermişler