Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Navigasyon için kendi navigasyonu iyidir ama eğer sevmezseniz IGo. Çizim içinse sketchbook photoshop touch ( yanlız google playden alırsanız note 2 le uyumlu olan var. Apk olarak yüklenirse ekrana sığmama sorunu var.) Ve de s note.

2 soru ise bir rotaya git diyince maps tan aktifleşiyor ama çok başarılı değil IGo en iyisi bence.

1- barkonod - piyasadaki ürünlerin ne kadar olduğunu söyler (internet bağlantısı gerekir)

2 - google drive - ofis yazılımlarını açmak ve oluşturmak için ideal (internet bağlantısı gerekir)

3 - kies air - bilgisayara kablosuz bağlanmak için kullanılır (wifi bağlantı gerekir)

4 - asistan B - Google Voice gibi S Voice gibi Siri gibi bir asistan yazılımı üstelik Türkçe (internet bağlantısı gerekir)

5 - Clean Master - en iyi ram ve hafıza temizleme Programı

6 - Cam scanner - gerçek scanner gibi tarama yapan bir yazılım

7 - Tapatalk 4 cominity reader - forumlar arasın sörf yapmak için mükemmel bir program (şu an bu programdan yazıyorum)

8 - Flash Player - Normalde note 2 de flash player yok ama ( google a note 2 flash player yazarsanız ilk açılan site size nasıl kuracağınızı anlatır )

9 - Google Translate - en iyi çeviri Programı (internet bağlantısı gerekir)

10 - Tinny Flash - kendi fener programından daha parlak ışık veriyor

Bu kadar yetersanırım abartısız 20 dakikadır yazıyorum yararlı olduysam bir beğeni ya da Teşekkürü esirgemeyin .

Tepkiler: sonaykut, SiBSeTiHO ve bessa27

bessa27

Üye
Beni de ekleyin nasi oluyosa kankiler yaw.. )

bessa27

Üye
Cook tesekkur ederim sahsen dostum. Emegine yuregine saglik.

Önemli değil yardımcı olduğuma sevindim :

selamlar arkadaşımın samsung note 2 si var ve hangouts diye programdan bana resim gönderdi sonrasında ise galeri bölümünde gönderdiği fotoğrafları silemediğini söyledi nasıl silebilriz yardımcı olursanız sevinirim

Resimlerin üzerine basılı tutsun

Seknonize ayarlarını değiştirin eğer hangout açık görünüyorsa silemezsiniz ve ya gizleyemezsiniz ama eğer telefonun hafızasında ise basılı tutup çöp kutusuna basmanız yeterli

üzerine basılı tutunca silme olmuyor yinede tşk ederim

Seknonize ayarlarını değiştirin eğer hangout açık görünüyorsa silemezsiniz ve ya gizleyemezsiniz ama eğer telefonun hafızasında ise basılı tutup çöp kutusuna basmanız yeterli
tam detaylı bir link verebilirmisin hesap ekle bölümünden sekronize olandan mı yapılıyo yoksa tlfonun kndi sekronizesinden mi

- - - Eklendi - - -

tamam tşk ederim

tam detaylı bir link verebilirmisin hesap ekle bölümünden sekronize olandan mı yapılıyo yoksa tlfonun kndi sekronizesinden mi

Galerinin anasayfasında menü tuşuna bas ayarlara gir

Buradan senkronizasyon edeceğiniz hesabı girin

Hangout aşağı tarafta oradan kapatın
Bende google+ , facebook hesabını Kapattım

Note 2 de kullanılan Mali 400mp gpu normal mali 400 lerden güçlü çünkü 4 çekirdekli bir yapıya sahip internet sadece 2 çekirdekli olan gpu nun POLYGON sayısını bulabildim bana söylermisin acaba note 2de kullanılan mali 400 mp kaç polygon

Normal mali 400. 30 milyon polygon

Galerinin anasayfasında menü tuşuna bas ayarlara gir

Buradan senkronizasyon edeceğiniz hesabı girin

Hangout aşağı tarafta oradan kapatın
Bende google+ , facebook hesabını Kapattım

Eğer olmadıysa bu yöntemi deneyin

Önceki yöntem işe yaramadıysa bu kesin olucaktır
İyi forumlar ve iyi geceler. :

Screen burn in sorunum var bir çözümü var mı

Yani ekranda bir takım yazılar var arkaplanda gibi gözüküyor şeffaf yazılar var araştırdım screen burn in deniyormuş

arkadaslar ben de note 2 almak istiyorum.. su an 1400 tl fiyati.. acaba hemen alsam mi yoksa note 3 cikmasini mi beklesem.. note 3 ciksa daha ne kadar duser ki fiyati? zaten 2000lerden dustu.. 100 lira icin pek beklemek istemiyorum.. siz ne dersiniz?

bi de guncelleme olarak nasil? bende htc desire s var 2 senedir sorunsuz kullaniyorum ama guncelleme cikmiyo cok sinir bozucu.. biraz aytdinlarsaniz sevinirim..

Fiyatı kesin düşer s4 çıkınca s3 ün fiyat düşüşü kadar olur note 2 samsung un android 5 listesinin başlarında yer alıyor

-ekledi-

Daha en az 1 yıl daha güncelleme desteği olur mesela s2 halen güncelleme alıyor android 5.0 listesinde

Note (N7000) oda aynı şekilde 2.3.6 da cıktı şu anda 4.1.2. Note çıkalı 3 yılı geçmesine rağmen kesinlikle güncelleme sorununuz olmaz ama samsung güncellemeleri biraz geç dağıtıyor.