Apk şeklinde root edemezsiniz note 2 de root için en güvenli yol odin oda sayaçı artırıyor ve unroot etseniz bile garanti dışı kalıyor ben özellikle KVK garantili aldım
Stock rom kurmadan önce sıfırlama yapiyorsun. Zaten sifirlama için cihazın rootlu olması lazım. Rootluyken sayacı sıfırlıyorsun stock rom kurunca birkez kurulum yapılmış oluyor
Şarj süresini bilmem ama advanced mobile care uygulaması var onu yükledim ben pil koruyucu bölümü var onu aktif yaptım şarj daha uzun gidiyor sanki.(ama sistemde yüklü anti virüs varsa sorun çıkartabilir bu uygulama).
Eskiden günde 2 defa şarj ederdim şimdi akşamda akşama.
Ram'i temizleme boşuna onun yerine ram optimize eden düzgün bir uygulama bul mesela Memory Booster.
Şarj süresini bilmem ama advanced mobile care uygulaması var onu yükledim ben pil koruyucu bölümü var onu aktif yaptım şarj daha uzun gidiyor sanki.(ama sistemde yüklü anti virüs varsa sorun çıkartabilir bu uygulama).
Eskiden günde 2 defa şarj ederdim şimdi akşamda akşama.
Ram'i temizleme boşuna onun yerine ram optimize eden düzgün bir uygulama bul mesela Memory Booster.
Benden başka N.O.V.A 3 satın alıp oynayan var mı kardeşimler aynı gün aldım 1 saat saatte % 50 bitiyor ve ekran feci ısınıyor. Sadece bu oyunda oluyor bu sorunu daha önce yaşayan varmı ?
Benden başka N.O.V.A 3 satın alıp oynayan var mı kardeşimler aynı gün aldım 1 saat saatte % 50 bitiyor ve ekran feci ısınıyor. Sadece bu oyunda oluyor bu sorunu daha önce yaşayan varmı ?
Samsung logosunun olduğü yer ısınıyor ordada işlemci vardır ondan ısınıyordur. Ama bende çok ısınma olmuyor. Real racing oynamıştım onda ısınıyordu ama 15 20 dk sonra falan. Bu aralar pes oynuyorum onda kolay kolay ısınmıyor rahatsız edecek kadar