alenkolik
Üye
Önceden 15000 küsür alıyordum değerlemeden şimdi 18000 civarı alıyorum yeni yazılımla gerçektende seri.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
note2 için en iyi navigasyon hangisidir..türkiye olursa iyi olur
Bende bu heyecanın içinde olmak isterim Ümit ünal [Tugek]
Arkadaşlar telefonla görüşürken whatsapp ve internet i kuIIanamyoRum Bunun için öZel ayar mi var
ıyı gunler bende yenı note2cıgım 1 aydır kullanıorum ama sımdı gırdım buraya benım sıkıntım var guncelleme sonrası wıfı gıttı gıdıs o gıdıs hıc bır turlu wıfıye baglanamıorum gerı donus nasıl olabılır yardımlarınızı ıstıyorum
Ya arkadaslar not 2 ldim daha 3 gun oldu oyun yüklendim actim ama karsima indirmem gereken dosya cikti boyutuda 607 mb ben mobil internet kullaniyorum ne yapmam gerekiyor biri acikca anlatsin birde bu apk ne oluyor anlami ne acil lutfen ben bu telefonu oyun icin aldim yardım lütfen
Acaba kim o arkadas ya cok merak ettim
Sanırım pm gitmemiş sana
Bende senin gibi mobil internet kullancisiyim. Bende o büyük datalari açık buldugum wifilardan çekiyorum. Benim telefon rootlu olduğu için yanımdaki arkadaşım bazen evden indiriyor büyük dosyayı bende ondan çekiyorum. Mecburen bu gerekli. Bence datayi indirmesende olur. Açık wifi beklersin. 1 saatini alır. Oyun real racing 3 mü?
Telefonu daha iyi kullanmak için ise
Download blazer pro.
Advanced mobile care
FMR memory cleaner
Opera tarayicilar
Kullanabilirsin. Opera veri tasarrufu için.
Download blazer internetin hızını anlık takip etmek ve sonuna kadar kullanmak için. Mobile care oyunlarda hız artışı ve telefondaki hataların giderilmesi için. Fmr yüksek boş ram için kullanılabilir. Benim diğer tüm uygulamalarım root gerektirdiği ve aşırı gerekli olmadığı için yazmıyorum. Unutmadan batarya için antutu battery saver pro ve duvar kağıdı için seeds of life öneririm.
Apk ise applikation dur. Yani windowstaki .exe
datalarda aynı mantikta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?