Samsung Galaxy Note Ram Kullanımı

Sponsorlu Bağlantılar

birand_15

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note Ram Kullanımı
Arkadaşlar 2 hafta önce Galaxy Note aldım.Neyse geçenlerde inanılmaz kasıyordu telefon bir baktım ram kullanımı 750 MB.Task killer indirdim gereksizleri kapattım sonra 400 MB a kadar indi rahatladı.Fakat hala durduk yere 650-700 MB larda dolaşıyor ram kullanımı buna bir çözüm var mıdır?Şimdiden teşekkürler.

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş senin telefonda bi sorun var
taskkillera gerek yok samsungun zaten bi görev yöneticisi var ve gayet yeterli
durduk yere 700 lere çıkması pek normal değil virüs gibi bişey bulaşmış olabilir

AliAkturk

Üye
700 mü :oha:

mancukya

Üye
Arkadasa katiliyorum ama Androidde Windowsun hastaligi var.
Rootlu tellerde marketten Rom toolbox kurun, programi acin, Auto Start Menager tiklayin ve sistem programlari harici kurdugunuz programnlari kapatin. Android nedense bunlari Ramde hazir tutucam derken belirli sürede kasmaya sebeb oluyor sistem programlarindan youtube, market, gmail, maps ise kapatsanizda sorun yapmaz digerlerine bulasmayin sadece kendi kurduklariniz ve yazdiklarim kapatabilirsiniz.

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş tamam dediğin gibi oluyor ama bende S2 kullanıyorum daha 450 nin üstüne çıktığını görmedim böyle bi durumdan dolayı

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
700 ağa benim galaxy s2 dede böyle olacaksa niye aldırdıniz ya.şu an 110 mb dolu telin şarjda bir yandan app indiriyorum

enaa_881

enaa_881

Üye
yok kardeşim dedim ya ben daha 500 ün üstünü dörmedim maksimum 460 falan oldu merak etme bi sorun çıkmaz arkadaşın telefonda bi sorun var yüksek ihtimal
şimdiye kadar telefonun hiç kasıldığını görmedim kullanırken

tahsn85

Üye
sanırım bazı uygulamalar yüzünden bu durum oluyor, ben samsung galaxy s2 kullanıyorum telefonu ilk açtığımda Ram durumu 400 MB larda iken 3-5 saat sonra 700 MB nin üstüne çıkıyor ve telefon resetleniyor Rom toolbox u deneyeceğim umarım işe yarar.

PriZm

PriZm

Üye
bende 352 mb ram var boş ramin 100 ün altına düştüğünü görmedim.bence sende bir sorun var.

Üst Alt