Samsung Galaxy Note Kullananlar : Yorumunuzu Esirgemeyin

Sponsorlu Bağlantılar

teomi

Üye
Bende note kulaniyom gayet guzel sanki cebinde pc tasiyon fazla karistirmasan sarji üc dört gunden fazla gidiyo net olayida harika cok hizli bide şöyle söylim herseyin ilki güzeldir ]

- - - Eklendi - - -

Bende note kulaniyom gayet guzel sanki cebinde pc tasiyon fazla karistirmasan sarji üc dört gunden fazla gidiyo net olayida harika cok hizli bide şöyle söylim herseyin ilki güzeldir ]

Kerim.

Kerim.

Üye

- - - Eklendi - - -

Hort icin tesekkurler

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
bu arada iphone 4 beğendi annem...

Kerim.

Kerim.

Üye
Bayana iphone daha cok yakisir bence.zaten oyun oynamaz deme?o zaman iphone4 iyidir

lordufuk

lordufuk

Üye
Hayırlı olsun

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler aldık zaten şuan iPhone'dan yazıyorum.

umitsuha

Üye
s3 kullandım sonra galaxy note 1'e geçtim arada hız farkını hissettim lakin çok moral bozacak üzecek tarzda deil.. ilk alırken büyüklüğü çok kafama takıldı ama taşıyabiliyorsan gerisi problem değil ki zaten büyüklüğüne alışman çok çok 3 gün sürüyor. sonra sradan bir telefon gibi geliyor ve büyük ekran çok büyük kolaylık bazı durumlarda. Hele alıştıktan sonra diğer telefonları eline alınca " s2 gibi" çok berbat duruyor gözünde :) uygulama güncelleme yönünde de herhangi bir sıkıntı yaşamadım satmayı da düşünmüyorum çünkü s3 den çok daha sevdim telefonu

Üst Alt