Samsung Galaxy Note III ve Xiaomi Mi-3 AnTuTu puanları bulundu

Sponsorlu Bağlantılar

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note III ve Xiaomi Mi-3 AnTuTu puanları bulundu
Samsung Galaxy Note N7200 III

Xiaomi Mi-3

sinatt_28

sinatt_28

Üye
fake

aleranol

aleranol

Üye
Bariz bir üstünlük var. Umarım gerçektir

beytullah6767

beytullah6767

Üye
4600 mhz ? :hmm:

Samet.25

banada fake geliyo sürümler filan ilginç 4.3 filan diyo bide adamlar telefonu yapıp antutuyumu deniyo hemen bunu büyük ihtimal mi 3 ün yapımcıları sızmıs gibi gösteriyo mı 3 u note 3 den daha yüksek göstermek için

SilentOne

SilentOne

Üye
4ghz diyor orada oha bndeki işlemci okadr hızlıdeğil

umutbabaaa

Üye
çinlilerin işi gücü yok fake romlar telefon ıdları bulup uğraşıyorlar napsınlar :D

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
fake 84bin küsür puan mübarek :)

fk555897

fk555897

Üye
Bence sahte olabilir. Snapdragon 800'ün Exynos 5 Octa'dan üstün performans sağlayacağını düşünüyorum ama o kadar da fazla değil.

emreli01

emreli01

Üye
her şey antutu benchmark mi direk o programa göre gösteriş yapıyorlar cook saçma

aleranol

aleranol

Üye
Nawy sayesinde keşfettigim 3dmark programını deneyin bakın ne olacak?

Ayrıca eminim ki snapdragon 800 octa dan çok daha iyi olacak. Hele ki adreno330 % 30 daha fazla krait 400 de krait 300 den en az % 50 daha fazla performans verecek denilirken. Üstelik resmi site. Aslında krait 400un % 70 fazla performans vereceği bile yazıyor. Bilemiyorum tam gücünü ama kesinlikle octa dan çok daha iyi olacak

Astrosman

Astrosman

Üye
Fake

Massbattle

Üye
haklısın 422 den sonra google direk 50 e gecicek hatta gecti sanırım samsung hangi tellere rom yapacağını yazmıştı kesinlikle fake.

Massbattle

Üye
android 4.3 diyo 4.2.2 den sonra 5.0 a geçiyo dostum..

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
android 4.3 diyo 4.2.2 den sonra 5.0 a geçiyo dostum..

Bu olayın gerçeklik payı ne derece doğru bilmiyorum (84.000 puan mı olurmuş ; millete küfür eder gibi yayınlamıslar bide) ama android 4.2.2 den sonra 4.3.0 geleceğini biliyorum. Yani sizin dediğiniz gibi 4.2.2 den sonra direk 5.0 klp surumune gecilmeyecek . Google geçen hafta yapılan I/O etklnliginde 4.3.0 ın geleceğini duyurdu ; bilginize.....
Hatta 4.3.0 jely bean versiyonunun temmuz ayında nexus cihazlara güncelleme ile verileceginden bahsedilmekte...

Üst Alt