Samsung Galaxy Note II resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note II resmi olarak duyuruldu
Beklenen büyük gün nihayet geldi. Samsung‘un geçtiğimiz sene sonlarına doğru piyasaya sunduğu ve ekran büyüklüğü ile dikkat çeken yarı tablet yarı akıllı telefon modeli Galaxy Note’un halefi Galaxy Note II resmi olarak duyuruldu. Yeni akıllı telefon Galaxy S III’e tasarım olarak benzer yapısı ile dikkat çekiyor.Samsung Galaxy Note II 5.5″ büyüklüğünde ve 720×1280 pikselçözünürlüğünde Super AMOLED dokunmatik ekrana sahip. 1.6Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli Exynos yonga setinden güç alan Samsung Galaxy Note II, 2GB sistem belleği ve 16GB, 32GB, 64GB dahili veri kapasite seçeneği içeriyor.Samsung Galaxy Note II 3100mAh batarya ile uzun kullanım ömrü sunuyor. Arka yüzünde 8MP, ön yüzünde de 1.9MP kamera barındırıyor. Samsung Galaxy Note II 9.4mm kalınlığında ve işletim sistemi olarak Google Android 4.1 Jelly Bean ile satışa sunulacak.
 


Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
hani bükülen ekran?
haber için teşekkürler. çok bekliyodum bükülen ekranı yav :D
 
barış36197

barış36197

Üye
evet tek kötü yanı var oda en erken ekimde alabilmemiz :) bataryası mükemmel yalnız tekrar tekrar okuyorum ayrıca spen mükemmel olmuş yanılmıyosam ekrana değdirmeye gerek yok bazı yerlerde :)
 
El-CD

El-CD

Üye
Konu daha onve tarafimdan acildi :locked:
 
Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Desenize yeni amiral gemisi yolda diye.
 
barış36197

barış36197

Üye
performans açısından şuanda en iyi telefon diyebiliriz ama önümüzdeki günlerde karşılaştırma videoları gelir daha net konuşabiliriz ama bu cihaz olmuş :oke:
 
barış36197

barış36197

Üye
keşke cortex a-15 gelseydi :(
eğer öyle yapsaydı bu donanımla cihaz 3 hatta 4 senelik ömrü bile olabilirdi ama ozaman alıcısı da artardı sonraları için hep aynı sistem diye millet samsungu bırakırdı ayrıca galaxy s serisi var kazık atmış gibi olurdu :D keşke olsaydı ama tadından yenmezdi ya:naughty:
 
TheMadness

TheMadness

Üye
Benchmark sonuçları daha iyi fakat OS'de S3 geride. S3 bu konuda önde gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt