Samsung Galaxy Note FE Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note FE Root Atma ve TWRP Yükleme
Güney Koreli şirket yaşadığı Galaxy Note 7 faciasından sonra piyasaya düzenleyerek sunduğu Galaxy Note FE ( Fan Edition ) modeli Note 7 almak isteyip alamayan kullanıcıların ilgisini çeken bir model olmuştu. Ülkemizde de satışa sunulan Galaxy Note FE modeli kırpılmış bir Note 7 diyebileceğimiz donanım özelliklerine sahipti.

Bu yazımda sizlere Galaxy Note FE root atma ve Galaxy Note FE twrp yükleme işlemleri nasıl yapılıyor kısaca ondan bahsedeceğim. Aşağıda yer alan işlemlerden sonra telefonunuzda meydana gelebilecek herhangi bir yazılımsal veya donanımsal sorundan ben veya maxicep.com yönetimi sorumlu değildir. Öncelikle tıklayarak odin programını bilgisayarınıza indirmeniz ve yüklemeniz gerekmektedir.

Samsung Galaxy Note FE TWRP Yükleme

İlk önce tıklayarak Galaxy Note FE twrp dosyasını indirin ve bilgisayarda bir klasör içerisine atın. Ardından telefonun ayarlar menüsünden telefon hakkında kısmına girin ve derleme numarası yazısına 6-7 defa üst üste basarak geliştirici seçeneklerini aktif hale getirin. Buradan oem kilit açma ve usb hata ayıklama özelliklerini aktif hale getirin. Telefonu tamamen kapatın. Ses kısma + güç + home bu üç butona basılı tutarak telefonu download modunda iken bilgisayara kablo ile bağlayın.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Odin programını açın ve option kısmını yukarıdaki gibi ayarlayın. Sonrasında start butonuna basın. Yükleme işlemi bittikten sonra ekranda Pass yazısı görünecektir. Bilgisayardan cihazı ayırarak yeniden başlatın. Galaxy Note FE twrp yükleme işlemi başarıyla bitmiştir.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Samsung Galaxy Note FE Root Atma

TWRP yükleme işleminin ardından tıklayarak Galaxy Note FE root atma için gerekli olan magisk dosyasını indirerek telefonunuzun içine atın. Ardından telefonu tamamen kapatın. Ses açma + home + güç bu üç tuşa aynı anda basılı tutun ve telefonu twrp modunda açın. Yükle kısmına girerek daha önceden indirmiş olduğunuz magisk 19 dosyasını seçin ve yükleyin. Yüklemeden sonra telefonu yeniden başlatın. Galaxy Note FE root işlemi başarıyla bitmiştir.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt